Sivut

ANNATätä blogia kirjoittaa 18-vuotias tyttö Itä-Suomesta. Asun melkein Kuopiossa ja opiskelen Kuopion Lyseon lukiossa. Olen syntynyt 20.1. vuonna 1995 ja olen tällä hetkellä lukiossa kakkosella. Olen muita ikäisiäni vuoden jäljessä, sillä vietin lukuvuoden 2012-2013 vaihto-oppilaana San Antoniossa, Texasissa. Lukion jälkeen olisi haaveissa päästä lääkikseen.

Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni vanhempani sekä isosiskoni Kata (21v.). Lemmikkejä meillä ei toistaiseksi ole, vaikka keväällä 2014 meillä saattaa pieni lyttynaamainen kaveri viipottaakkin ;)

Luonteeltani olen höpöttäjä, puhun aina ja paljon vaikkei asiaa olisi, onko se sitten ärsyke vai ei, sen voivat jokainen päättää itse. Muuten olenkin melko mukavuudenhaluinen ja osittain laiskahko, asioita joita ei ole pakko tehdä en tee. Näihin lukeentuu mm. huoneen siivoaminen. Töitä tehdessäni sekä liikuntaa harrastaessani en kuitenkaan mene sieltä, missä rima on matalin vaan teen asiat kunnolla alusta loppuun ja paneudun asiaan tosissani.

Bloggailun lisäksi harrastuksiini kuuluu ratsastus, jota olen harrastanut pienestä pitäen. Tällä hetkellä käyn tunneilla 2 kertaa viikossa ja mitään sen kummempia tavoitteita ei ole. Ratsastuksen lisäksi käyn salilla, lenkkeilin ja leikin kameralla. Kuvauskaverina toimii tällä hetkellä Canon Powershot SX40 ja haaveissa olisi järkkäri. Välillä kuvaan myös siskoni Canon EOS 500D:llä, jonka toivon mukaan perin kunhan siskoni saa jonkun paremman kameran.

Blogi alkoi ensin ihan vaihtarijuttuihin liittyvänä blogina, mutta innostus kirjoittamiseen kuitenkin jäi. Nykyään blogi toimiikin sekalaisena purkautumispaikkana ja päiväkirjana, jota on mukava hävetä lukea myöhemmin ja verrata miten paljon kaikki on muuttunut.

Tervetuloa seuraamaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti