Sivut

maanantai 26. joulukuuta 2011

Me, myself and I

This is me
Olen 16-vuotias tyttö Kuopion läheltä, synttäreitäni vietän 20. päivä tammikuuta. Opiskelen tällä hetkellä ensimmäistä vuotta eräässä Kuopiolaisessa lukiossa. Oikea nimeni on Annariina, mutta suurin osa kavereistani sanoo minua Annaksi tai Ankaksi (guess mistä blogini nimi tulee?). Perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi 20-vuotias isosisko jota haluan tässä välissä kiittää kameran lainaamisesta sekä minun kuvaamisestani. Toivon mukaan hänen ihana canon eos 500D löytää reittinsä käsimatkatavaroihini, kun lähden jenkkeihin ;)

Harrastan tällä hetkellä ratsastusta ja tykkään myös valokuvata, silloin kun saan lainata ihanan siskoni kameraa. Pelasin ennen futista, mutta se jäi kun innostus loppui. Lopettamisen jälkeen olen kuitenkin valmentanut ja tuomaroinut junnujen futispelejä. Haaveissa olisi jatkaa pelaamista vielä jenkeissä, mutta sen näkee sitten.


Luonteeltani olen iloinen, puhelias, ulospäinsuuntautunut ja avulias. Tykkään esiintymisestä sekä huomiosta ja olenkin aina vapaaehtoisena menossa mukaan kaikenlaisiin toimintoihin koulussa ja vapaa-ajalla. Vapaa-ajalla tykkään hengata kavereideni kanssa. Käymme mm. KalPan peleissä ja teemme kaikkea muuta mukavaa yhdessä.

2 kommenttia:

  1. Mukava blogi!:) Tykkään kirjoitustyylistäsi ja bannerista, mutta kun omistat niin hyvän kamerankin niin miksi pidät kuvia noin pieninä? Isonna ehodottomasti kuviesi kokoa kaksinkertaiseksi:)

    www.viqq.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Pitää kokeilla seuraavaan postaukseen miltä kuvat näyttävät isona :)

    VastaaPoista