Sivut

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Dreaming

Muita blogeja selaillessani olen törmännyt paljon joko kuvista tai teksteistä koottuihin pätkiin liittyen siihen, mitä kukakin haluaa tehdä ja kokea vaihtovuotensa aikana. Itse olen välillä näitä unelmointeja pyöritellyt päässäni paljonkin, joten ajattelin jakaa niitä teidänkin kanssanne. Tässä siis listausta mitä kaikkea haluaisin tehdä ja kokea vaihtovuoteni aikana.

Prom & homecoming Tämä löytyy varmasti monenkin jenkkivaihtarin listalta kokemuksien kannalta. Tanssit poikkeavat todennäköisesti melko paljon Suomen vanhojentansseista, mutta vertailua tulee varmasti harrastettua kunhan tulen takaisin ja tanssin myös vanhat.

Baseball, american football Jos en pääse kumpaakaan lajia itse pelaamaan, olisi ainakin hauska mennä katsomaan matseja. Varmaan super bowl tulee ainakin katsottua telkkarista perheen kanssa :)

Ben & Jerry's syödä B&J:tä ♥

Cupcake leipoa ja koristella cupcakeja.

Starbucks en tosiaankaan ole ainoa jenkkivaihtari joka himoitsee Starbucksin herkkuja ;)

Graduation toivon että tämä olisi mahdollista koulussani. Joissain jenkkikouluissa vaihtareilla ei ole mahdollisuutta osallistua graduation-seremoniaan, mutta toivoisin että itse pääsisin siihen. Jos en osallistumaan, niin katsomaan sitten.

Skyscraper olisi aivan mahtavaa päästä vierailemaan pilvenpiirtäjässä! Mitä korkeampi sen parempi tottakai. Varsinkin Nykissä tai jossain muussa isommassa kaupungissa pilvenpiirtäjävisiitti olisi aivan ihana.

Visit as many states as possible en tiedä vielä missä osavaltiossa tulen oman vuoteni viettämään, mutta olisi hauska jenkeissä ollessani päästä vierailemaan niin monessa osavaltiossa kuin vain mahdollista. Ensimmäisen viikkoni tulen viettämään orientation campilla nykissä, mutta jos perheeni tykkäisi matkustaa olisi ihana päästä käymään Californiassa, Floridassa ja Washingtonissa.

Tuossa ainakin joitain haaveita ja asioita, joita haluaisin tehdä. Jotenkin tuntui että kaikki ideat hävisivät päästäni kun aloin kirjoittaa tätä. Yksittäisinä mainintoina voisin vielä mainita bbq-juhlat ja sleepoverin kavereiden kanssa, ne olisi myös mukava kokea vuoden aikana :)

Ja ettei postaus menisi täysin selittämiseksi, otin vielä kuvat ihanasta (ja super-kevyestä!) matkalaukustani. Lupaan opetella käyttämään kameraani paremmin ennen lähtöäni...


Ja iso kiitos 50 lukijasta! :) ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti