Sivut

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Viisumihaastattelu & muuta

Nyt on sitten yksi virallinen osio vaihtoon liittyeen hoidettu, nimittäin viisumihaastattelu. Olin kuullut etukäteen ettei haastattelu ole todellakaan mitenkään jännittämisen arvoinen, joten en jännittänyt sitä paljoa etukäteen. Vinkiksi kaikille haastatteluun meneville; älkää jännittäkö sitä!

Haastattelutilaisuus itsessään on nopeasti ohi. Käyt kahdella luukulla, ensimmäiselle jätät paperit ja toisella sinulta kysellään vähän rennosti englanniksi ja otetaan sormenjäljet. Viisumi & passi kuulemma tulevat parin viikon sisällä postissa takaisin. Niitä odotellessa :)

Perhetietoja ei ole vielä tullut, ne tulevat todennäköisesti elokuun alussa, sillä koulut ovat jenkeissä kiinni heinäkuun ajan.Toinen asiani on, että sain viimein hommattua kameran joka lähtee minulle myös mukaan jenkkeihin. Aluksi mietin, että ottaisin mukaan siskoni järkkärin (Canon EOS 500D), mutta se veisi aika paljon tilaa matkatavaroista. Varsinkin jos ottaisin mukaan objektiivejä yms. lisälaitteita. Päädyimme siis ostamaan minulle Canon Powershot sx40:n. Tykkään itse kamerasta todella paljon, nyt kun vielä oppisin käyttämään sitä kunnolla ennen lähtöäni :D
Alla pari kuvaa uudella kamerallani kuvattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti