Sivut

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Pakkaamista

Varmaan muutkin sts-vaihtarit (joilla ei perhettä vielä ole) saivat perjantaina sähköpostia sts:ltä? Viestissä sanottiin isäntäperhetietojen tulevan viimeistään 3.9 maanantaina ja sen jälkeen lähtö saattaa tulla hyvinkin äkkiä, jopa seuraavana päivänä. Viestissä käskettiin myös aloittaa pakkaaminen, joten aloin katsella kamoja mitä voisin ottaa mukaani. Muistan aiemmin sanoneeni vanhemmilleni ja kavereilleni että minulla ei todennäköisesti lähde paljon vaatteita mukaan, eipä..


En malta odottaa että nämä pitäisi oikeasti saada mahdutettua tuohon yhteen laukkuun muiden tavaroideni lisäksi. Kilotkaan eivät saisi ylittää kahtakymmetä. Ja tuossa on siis vasta vaatteeni :D Muita tavaroita lojuu ympäri taloa vähän siellä sun täällä. Toivon mukaan mitään ei tarvitse enää ostaa, paitsi tuliaiset ja joku kirja lentokoneeseen.


Tilasin alkuviikosta esitetilaus.fi:stä pari suomiaiheista esitettä jotka otan mukaan jenkkeihin. Kävin myös hakemassa pari Kuopio-esitettä, joita aion myös näyttää ainakin host-perheelle.

Toivottavasti seuraavalla kirjoituskerralla tiedän jo perheen, kohteen ja lähtöajan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti