Sivut

tiistai 4. syyskuuta 2012

Take me down to the paradise city

where the grass is green and the girls are pretty take me to San Antonio Texas! Kuten voittekin päätellä, sijoitustietoni tulivat maanantaina. Lauantaina suuntaan siis Chicagon kautta matkani San Antonioon Texasiin. Minnekkään pikkukaupunkiin en tosiaankaan päädy, sillä San Antoniossa on 1 327 407 asukasta (v. 2010-tietojen mukaan)!


Koulustani en tiedä vielä mitään ja perheestänikin melko vähän. Perheeseeni kuuluu isän ja äidin lisäksi 3 lasta, joista 1 asuu kotona. Perheellä on myös ilmeisesti lemmikkejä, ainakin koiria ja kissoja tai koira ja kissa ja ehkä muitakin eläimiä. Oon niin innoissani!

Katselin huvikseni San Antonion säätä ja täytyy todeta että huhhuh! Lämpötila pysyy koko ensi viikon pääosin päälle 30°c. Loppuviikoksi on luvattu jopa 35°C. Taitaa mennä pakkaamiset hiukan uusiksi ja mukaan lähteä hiukan enemmän shortseja ja muita kesävaatteita. "Talvellakin" lämpötila pysyttelee mukavasti plussan puolella, 15°C. Ei siis ihan heti ainakaan kylmä tule :D

I'm so happy right now! Texas here I come!

4 kommenttia:

 1. No ah ihan unelmalta kuulostaa toi sun tuleva kotikaupunkis ! Oon seuraillu blogias jo pitemmän aikaa mut nyt vasta tulee kommentoitua. Jokatapauksessa kiva et sait sun sijotustiedot viimeinkin, vietäs huippu vuos siellä rapakon takana! :D

  http://emmaelviiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan innoissani lähössä tonne! Ja kiitos, kyllä vietän :D

   Poista
 2. ONNEE !! Texas ja San Antonio aika tyytyväinen saa olla! :) Kiva että pääset nyt lähtemäänki pian, toivon et itellä ei menis hirveen myöhäseks ne isäntäperhetiedot sit vuoden päästä.. mut nauti texasin lämmöstä ja pidä hyvä vuos. (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kaiken sen odottamisen arvosta :D Sit kun perhetiedot tulee niin unohtaa kaiken sen odottamisen ja on vaan ihan innoissaan.

   Poista