Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Time to say goodbye

Päivitellään nyt viimeaikaiset kuulumiset todella myöhässä ja valitettavasti jo Suomen puolelta.

Perheeni ja paras kaverini tulivat Texasin auringon alle 3.6., tämän jälkeen kiirehdinkin sitten paikasta a paikkaan ö ja kaikkiin kirjaimiin siltä väliltä. Kävimme muunmuassa patikoimassa uudelleen Enchanted Rockille, kävimme tutustumassa maanalaiseen luolastoon, shoppailimme (ofc!) ja pistäydyimme myös rodeossa.Meillä oli lento San Antoniosta New Yorkiin lauantaina 15.6., joten päätimme host-perheen kanssa että pidämme goodbye-partyni perjantaina. Ennen vieraiden tuloa otimme hiukan kuvia talosta ja eläimistämme, jostain syystä päädyin sitten halailemaan melkein kaikkia eläimiä ja likaamaan valkoiset kenkäni talsiessani mudassa. Illalla sitten kavereiden kanssa syötiin chiliä ja oreokakkua, otettiin kuvia ja vetisteltiin. Heipat voi sanoa miten vain, mutta kaikki ne tavat on perseestä. Voin sanoa että ei ollut helppoa ja vikana yönä ei todellakaan nukuttanut.
Lauantai-aamuna oli aika sanoa viimeiset heipat host-perheelle ja lähteä lentokentälle. Host-isäni vei minut kentälle, jossa oma perheeni ja paras kaverini minua jo odottivat. Huonosti nukutusta yöstä huolimatta valvoin koko matkan San Antoniosta Nyciin. Olimme nycissä jonkun 4 päivää, jonka aikana tottakai kävimme shoppaamassa, katsomassa vapaudenpatsasta, Empire State Buildingissa, 9/11 muistomerkillä,Madame Tussaudsilla, Hard Rock Cafessa ja kävimme katsomassa Broadwaylla Rock of Ages musikaalin. Tulipa myös nähtyä Tom Hanks ;)

Kuvat varmaan kertovat tässä tapauksessa enemmän kuin monta sanaa laiskalta kirjoittajalta.


Suomeen paluun jälkeen on ollut aikaa myös hiukan miettiä kaikenlaista. Ykkösasia varmaan on blogin jatkaminen. Haluan jatkaa blogia ja päätinkin sitä jatkaa. Jatkan tätä tähän samaan blogiin, sillä vaihtarivuosi on osa elämääni ja haluan blogini kertovan yleisesti elämästäni. Blogi siis jatkuu, nimi jää, ulkoasu ja sisältö hiukan muuttuvat. Tällä hetkellä blogi siis jää pienelle uudistamistauolle ;) So byebye USA, tervetuloa Suomi-arki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti