Sivut

perjantai 31. toukokuuta 2013

Viimeisiä viedään

Olen taas moneen otteeseen yrittänyt aloittaa postauksen kirjoittamisen, mutta tuntuu ettei ajatuksia saa kasattua mitenkään järkevästi. En haluaisi myöntää itselleni, että vaihtarivuoteni alkaa oikeasti olla lopussa. Menen huomenna viimeisen kerran kouluun ja en jotenkin itse tajua sitä yhtään. Jos taas mietin asiaa liikaa, alkaa itkettää liikaa. Toisaalta taas olen onnellinen, sillä perheeni ja paras kaverini tulevat tänne ensi viikolla.

Viimeinen kouluviikkoni on mennyt kokeiden parissa. Maanantaina ei ollut koulua, mutta keskiviikkona aloitimme koeurakkamme. Kyseessä on siis finalsit, eli loppukokeet kaikista aineista. Suurimmassa osassa aineistani kokeet on väkisin tehty ihan superhelpoiksi. Culinary artsissa "kokeemme" oli open book, matikassa saimme kysymykset etukäteen, hissassa saimme puolet vastauksista etukäteen. Tällä hetkellä tiedossa olevista arvosanoistani kaikki ovat yli 90. Huomenna on vielä jäljellä viimeinen kokeeni, eli valokuvaus. Sen jälkeen on aika sanoa adios SV!

Aloitin myös hiukan pakkaamista tällä viikolla. Olen kokoajan elänyt siinä uskossa, että minulla ei ole paljoa tavaraa. Totuus kuitenkin iskeytyi naamaan viimeistään tässä vaiheessa:


Olin siis tuohon mennessä pakannut vasta vaatteeni. Tavaroita on 2 laatikollista ja 1 matkalaukullinen. Tässä vaiheessa laitoin puolihätäisen ja puoliksi naureskelevan sähköpostin äidilleni kuvan kera ja kysyin miten nämä tuodaan Suomeen. Vastaus sai minut nauramaan vielä enemmän; "Ei sinulla noin paljon tavaraa voi olla!". No odotappa vain äiti, ne oli vaan mun vaatteet ♥

Mun perhe tosiaan tulee tänne ensi tiistaina. Tarkoituksena olisi olla San Antoniossa 15pv asti ja käydä ehkä Dallasissa tai Austinissa tai ajella jopa Corpus Christiin. 15pv lähtee sitten lento ja mennään perheen kanssa NYCiin jossa ollaan pari päivää ja sitten pitäsi jo palata Suomeen :( En ole vielä itse tajunnut että lähtö on noin lähellä, enkä siitä juurikaan halua puhua. Tuntuu, että olisi ihan hirveästi tekemistä vielä ennen lähtöä. Pitää hoitaa pieniä käytännön asioita, kuten pakkaus, kamojen postitus ja kännykkäliittymän sulkeminen. Host-perheelle pitäisi keksiä jotain kivaa ylläriä, kaverit pitäisi kerkeä hyvästellä ja goodbye-partyt järkätä. Vikat viikot ja päivät siis todennäköisesti ovat melko kiireisiä. Koitan kuitenkin saada jotain aikaan bloginkin puolelle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti