Sivut

torstai 11. heinäkuuta 2013

Haaste

... vain koska halusin haastaa Susannan!

1.Jokaisen haastetun pitää kertoa 5 asiaa itsestään.
2.Jokaisen haastetun pitää tehdä "päiväni kuvina" postaus, mahdollisimman vähän tekstiä!
3.Sinun pitää kertoa ketkä olet haastanut.


1. Melkein kaikki sanovat minua Ankaksi
Ankka on ollut lempinimeni ala-asteelta alkaen. Siskoni kaveri keksi sen, koska Annariina on aivan liian pitkä sanottava. Suomessa olenkin kaikille kavereilleni Ankka ja myös osa opettajistani käyttää sitä nimeä. Jenkeissä kukaan ei sanonut minua Annariinaksi tai Ankaksi, vaan siellä nimenäni oli aina Anna.

2. Syön vitamiinini aakkosjärjestyksessä
Karoteeni (a-vitamiini), biotiini +c ja d-vitamiini. En tiedä miksi teen näin, mutta teen sen joka aamu.

3. Suosikkikarkkejani ei löydy kaupasta
!!!!! :( Suosikkikarkkini oli ennen Fazerin Maya Chilisuklaa, mutta sitä ei ole löytynyt kaupasta pitkään aikaan. Toinen suosikkini on ihmeelliset jugurttikarkit, joita yritän aina metsästää makuunista/filmtownista, mutta en aina löydä niitä.

4. Pelkään kovia ääniä ja pimeätä
En tiedä syytä kumpaankaan näistä peloista. En myöskään muista milloin en olisi pelännyt kumpaakaan. Uutenavuotena en tykkää mennä ulos, koska raketit pamahtelevat ja säpsähtelen ääniä kokoajan. Sama ukkosella, säpsähtelen jyrinää ja pidän yleensä kuulokkeita korvillani etten kuulisi jyrinää ja pauketta.
Pimeässä kulkeminen on toinen pelkoni. Kestän pimeää kavereiden kanssa, mutta yksin en! Jos olen esimerkiksi menossa suihkuun pimeällä, sytyttelen matkalle valoja. Pimeällä lenkkeillessä taas pysyn aina valaistuilla teillä, vaikka silloinkin meinaa hiukan hirvittää!


5. Haluan bostoninterrierinSiis katsokaa nyt miten söpö! Tuo on ihan minun näköinen koira! Host-perheelläni Texasissa oli englanninbulldog johon rakastuin ihan hirveästi ja olin jo valmis ottamaan sen mukaani Suomeen. Rakastuin siis armottomasti lyttynaamoihin siellä! Bostoninterrieri olisi enemmän minun tyyppiseni koira, sillä sen kanssa pääsisi lenkkeilemään ja se jaksaisi enemmän kuin englanninbulldog.

My-day tulee huomenna, mutta haasteen heitän eteenpäin Susannalle! Olehyvä ♥

2 kommenttia: