Sivut

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Hey now

Ohhoh, onpas taas kerennyt aika vierähtää!

Asiat ovat kerenneet taas pyöriä mukavasti eteenpäin ja saimme myös selvyyttä ajokorttiasiaan. Veimme kaikki Jenkkiläiset ajokorttipaperit ajovarmalle, joka on ajokorttitutkinnon vastaanottaja. Vastaus tuli seuraavana päivänä paperien jätön jälkeen; minun tarvitsee käydä vain 2 teoriatuntia, ajotunteja sen verran kun koen tarpeelliseksi ja tämän lisäksi pimeä- ja liukasajo! Helpottava uutinen niin lompakon kuin hermojeni kannalta. Menen siis keskiviikkona suorittamaan teoriatuntini, jonka jälkeen olisin jo valmis teoriakokeeseen.

Viikko on taas muuten vierähtänyt heppaillessa. Tallilla on tullut notkuttua niin ratsastustunneilla kuin muutenkin. Uudet saappaatkin pääsivät tosikäyttöön ja olen jo aivan rakastunut niihin! Alkuun olo tuntui todella jäykältä, sillä olen ratsastanut jodhpureilla niin kauan kun jaksan muistaa. Nyt kun olen pari kertaa mennyt saappailla, en todellakaan enää ikinä halua vaihtaa takaisin mataliin kenkiin!
Viikonloppu meni kisoissa kuvaajan merkeissä, vaikka kuvia ei loppujen lopuksi paljoa tullutkaan otettua. Oli kuitenkin mahtavaa päästä seuraamaan upeita hevosia ja ratsastajia ja hienoa yhteistyötä! Samalla oli kiva haaveilla millaisen hevosen itselleen haluaisi ("yhistetään ton ravi ton edellisen laukkaan!"), ehkä vielä joskus... ;)Myös muuta kamerahörhöilyä on tullut tehtyä, vaikkakin tällä kertaa kameran edessä. Päädyimme siskon ja kaverini kanssa lähtemään rannalle kuvaamaan auringonlaskua. Toiveissa oli mahtavat värit ja siluettikuvat. Aurinko kuitenkin petti meidät, lopputuloksena oli melko pimeitä kuvia ja puolittainen jäätyminen mekossa vain 10 asteen lämpötilassa!Pääsimme myös viimein aloittamaan huoneeni remontoinnin ja uudelleensisustamisen. Tästä aiheesta on tulossa lisää postausta ja todennäköisesti jonkinlaista before-after kuvaa :) En tiedä lukeeko blogia tällä hetkellä kukaan, mutta postausehdotuksia saa laitella. Uusi ulkoasukin on tulossa ja blogi on todellakin taas hengissä!

4 kommenttia:

 1. - Videopostaus (vaikka remontoidun huoneen esittely videolla)
  - 50 faktaa minusta
  - Ratsastusvaatteiden esittely
  - Suosikkivaatteet
  - My Day kuvina tai videona :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia tässä postauksessa! Siulla on tosi ihana banneri! :-)

  VastaaPoista