Sivut

perjantai 16. marraskuuta 2012

Busy busy busy...

Ensimmäinen kerta tällä viikolla kun mulla on oikeesti aikaa vaan istua ja miettiä ja vaan olla. Mulla on ollu koko viikon ajan hirmunen kiire koulun kanssa. Aloitin koulussa ajo-opetuksen, eli mun koulupäivät on joulukuun 13. päivään asti klo. 8.30-18.00. Olen siis kotona joskus 18.30, jolloin syön ja teen läksyt. Eli mun päivät menee melko pitkälti kokonaan koulujuttujen kimpussa. Tällä viikolla vielä monista aineista oli districtin kokeet, joihin näin jälkikäteen mietittynä olisi voinut toki lukeakkin.

Joskus välillä kun mulla on ollut yksittäisiä hetkiä miettiä tai kun on oikein ärsyttänyt, olen pohtinut miten vaikeasti asiat täällä tehdään. Esimerkiksi kun viime viikolla tulin kipeäksi kesken koulupäivän, menin ensin nurselle joka mittasi kuumeeni ja käski lepohuoneeseen. Nurse soitti host-äidilleni voiko hän tulla hakemaan minut koulsta, kun vastaus oli myöntävä host-äitiäni käskettiin soittamaan kun hän oli koulumme ulko-oven edessä. Kun puhelu tuli, sain nurselta lapun että olen kipeänä ja saan lähteä kesken koulupäivän. Tämä lappu piti viedä kansliaan jossa kirjauduin ulos ja sain toisen lapun jolla pääsin ulos koulumme alueelta.
Perjantaina toistimme siskon kanssa melkein saman rulianssin. Tällä kertaa mom oli soittanut koululle että lähdemme aikaisemmin, koska emme jaksaneet mennä pep rallyyn. Sain 6th pd:n tunnilla pass:n, jolla pääsen ulos koulumme alueelta mutta tästäkin huolimatta piti vielä käydä kanslian kautta näyttämässä lappua ja kirjautumassa ulos. Tulee vain väkisin mieleen, että voisiko asiat hoitaa helpomminkin?
Koulumme käytävillä ei myöskään saa tuntien aikaan liikkua ilman hallway passia, eli jos haluat vessaan niin kirjaudut luokasta ulos (listaan nimi kuka lähtee, minne, milloin lähtee ja milloin tulee takaisin).

Miten Suomessa nämä asiat hoidetaan? Koulusta lähtiessä sieltä joko a) vain lähdetään tai b) käydään ilmoittamassa seuraavan aineen opettajalle/ryhmänohjaajalle että olen kipeä lähden kotiin. Ei paperisotaa.

Tämä on jenkkien tapa tehdä asiat, ei siinä mitään mutta varsinkin tuolloin maanantaina ärsytti kun olin varma että oksennan saattajani päälle (joo mulla oli saattaja kansliaan) :D

Myös ajo-opetuksessa asiat tykättiin tehdä vaikeaksi. Ensin minulle sanottiin etteivät he hyväksyisi mitään Suomalaisia henkkareitani, tarvitsisin jenkkiläiset. Koska en ole usan kansalainen, en tosiaankaan saisi mistään usalaisia henkkareita. Onnekseni kuitenkin he hyväksyvät todennäköisesti viisumini henkilöllisyystodistuksena, joten problem solved.
Ajo-opetuksestani riittää vielä asiaa ja ärsytyksen aihetta. Saimme kotitehtäväksi vastata 85 kysymykseen liikennesääntöihin sekä liikennemerkkeihin liittyen. Kyseiset kysymykset olivat netissä ja tarkoitus oli että kirjoitamme kysymykset sekä vastaukset paperille ja palautamme paperinipun opettajallemme. Tein näitä kysymyksiä koko sunnuntain ja palautin sen maanantaina, opettajan vastaus oli "oh no Anna dear, not with computer". Eli siis eikun uudelleen käsin kirjoittamaan kaikki kysymykset ja vastaukset. Sanotaanko vaikka että siinä vaiheessa otti hiukan päähän ja pahoittelen niitä joille laitoin silloin viestiä :D
Ajo-opettajamme haluaa myös kaikki muistiinpanot mustalla kynällä ja jokaisen tehtävän ja uuden muistiinpanon uudelle puhtaalle sivulle. Kierrevihkoja ei sallita, vaan ajo-opetukselle pitää olla oma kansio. Sure whatever... :D

Viime perjantaina oli vika jefukotipeli ennen playoffeja ja voitettiin (ofc ♥). Playoffien kunniaks meiän varsity joukkueen jefut päätti sit vetästä hiukset pois, eli käytävältä sitten voi bongata aika helposti kuka on jenkkifutari ja pelaa varsityssä :D Huomenna on eka playoff peli joka mennään tottakai perheen kanssa kattomaan, peukut pystyy et Rangersit vie!

Tämmöstä tylsää ja kuvatonta höpötystä tällä kertaa. Otan varmaan kameran huomenna peliin niin saatte (taas) kuvia jenkkifutiksesta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti