Sivut

tiistai 6. marraskuuta 2012

trick or treat?

Moi taas pitkästä aikaa! En ole viimeaikoina saanut aikaiseksi kirjoittaa blogia, on ollut niin kiire ja olen myös yrittänyt pitää itseni kiireisenä. Pientä (tai vähän isompaa) koti-ikävää on tullut havaittua, mutta ehkä tää tästä..

Viime tiistaina tosiaa käytiin pumpkin patchilla ja keskiviikkona oli sit halloween. Keskiviikko oli tosissaan kiireinen päivä. Mentiin suoraan koulusta veljen futispeliin josta sit joskus kuuden aikaan lähdettiin siskon kanssa HEB:n ruokaosaston kautta Fall Festivaliin kirkolle. Pidettiin siellä pre-school ikäisille lapsille "tikkaripuu"-peliä :D

Alkuperänen idea oli että ei mennä trick or treatingille, mutta kun kaverimme Ryan kuuli etten ole ikinä ollut trick or treatingillä hän käski hypätä autoon ja mentiin sit karkkikierrokselle. Kellään meistä ei ollu halloween asuja, joten osa porukasta suhtautu vähä nyrpeesti meiän karkkien kerjäämiseen :D Saatiin kuitenki hyvä saalis ja kotiuduttii siskon kanssa siinä kymmenen aikaan illalla.

Perjantaikin oli kiireinen päivä, koska mentiin katsomaan high-school jefupeliä. Kyseessä oli viimeinen vierasottelu ennen playoffeja ja pelattii New Braunfels Unicorneja vastaan. Voitto tuli ja vika kotipeli ennen playoffeja on sit ens perjantaina.
I'm gonna be so sad when football season ends :( Ne pelit on ihan huippuja!Sunnuntaina toinen sisko tuli visiitille yliopistosta ja mentiin kattoo Pitch Perfect koska mom ei ollu nähny sitä. Käytiin kans syömässä ihan superhyvää jäätelöö jossain jäätelöpaikassa jonka nimee en muista :D

Right now oon kotona kipeenä. Can't wait millaset tehtäväpinot mua odottaa kuhan meen takas kouluun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti