Sivut

tiistai 18. joulukuuta 2012

Dreamin' of a white Christmas...

Jos jossain jaettaisiin maailman surkein -bloggaaja palkintoja, niin täällä ois ehdottomasti sen kategorian voittaja. Nyt on taas kerenny tapahtua niin hirveesti kaikenlaista enkä oo kerenny raportoimaa yhtään mistään!

Alotetaan vaikka meiän joulukoristeista. Koristeltiin kuusi joskus Suomen itsenäisyyspäivän aikoihin. Otettiin samalla kuvia joulukortteja varten. Piti myös tottakai ottaa erikseen kuva musta ja meiän söpöstä bulldogista Junesta, koska tää on Junelle eka joulu tässä perheessä.Sit meinaaki iskee blackout kaikista tapahtumista.. Well, Suomesta tuli kaksikin pakettia. Molempien sisällöstä paljastui suklaata! ♥ Myös villasukat, joulukoristeita, sekä joululahjat mulle ja perheelle tuli pakettien mukana ja ne odottaa kuusen alla. Tosin yksi meidän koirista kerkes jo käydä tutkimassa niitä ja repiä yhen paketin.. :D
Jossai välissä kerettiin käydä leffateatterissa katsomassa Life of Pi ja Red Dawn. Säästetään Hobitin kattominen joululomalle.

Joululahjoja oon yrittäny shoppailla ahkerasti, mutta on jääny vähän yrittämiseks. Mennään todennäkösesti siskon kanssa ostamaan viimeset joululahjat tän viikon torstaina. Ei jätetä mitään viimetippaan, right?
Kiireistäni on vastannut vaihtarivuoden iso tekijä, koulu. Koulu itsessään ei ole vienyt aikaa, mutta ajo-opetus (josta olen aiemminkin maininnut) on tosiaankin vienyt ison osan ajastani. Nyt voin kuitenkin onnellisena sanoa, että se on ohi! Luokkahuoneopetus loppui 13.12. Jäljellä on enää itse opetus ratin takana jonka jälkeen voin toukokuussa mennä suorittamaan ajokokeen.

So, ajo-opetus on ohi, mutta tykästyin näihin 10h koulupäiviin (...) niin kovasti että päädyin hankkimaan lisäaktiviteettejä. Kerkesin vetää pari päivää 12h koulupäivillä kunnes ajo-opetus loppui. Uusin aktiviteettini on futis. Luulin alkuun ettei minulla ole mahdollisuuksia futisjoukkueeseen, koska tryoutit olivat jo olleet ennenkuin tulin. Kävin kuitenkin juttelemassa coachin kanssa ja saan nyt sitten treenata koulumme jv-futistiimin kanssa. En pääse mukaan peleihin enkä ole virallisesti osa joukkuetta, mutta treenaan heidän kanssaan 5krt viikossa klo. 6.15 aamulla. Vähän treeniä vastapainoksi suklaalle :D

Viime sunnuntaina osallistuttiin siskoni kanssa kirkon nuorisoryhmän järkkäämään picture scavenger huntiin. Ideana oli ottaa max 15 kuvaa ja kuvista piti löytyä yksi tai useampi listasta* olevista tavaroista. Listassa oli 52 tavaraa/paikkaa ja jos yhteen kuvaan sai ängettyä enemmän kuin 1 tavaran, sai jokaisesta ylimääräisestä tavarasta +2p. Kuvat lähetettiin kännyköistä nuorisopastorillemme, joka toimi skaban tuomarina. +25p sai ensimmäinen ryhmä, joka löysi nuorisopastorimme. Ajelimme siis vähän siellä sun täällä ottamassa kuvia. Lopputulos oli, että meidän tiimimme voitti! Oli ihan huippua ja tekisin ton millon vaan uudestaan!
Voitto tuli loppujen lopuksi +25p, jotka saimme löydettyämme nuorisopastorin. Soitimme hänen vaimolleen ja pyysimme häntä jäljittämään miehensä iphonen :D

Alla pari kilpailukuvaa.* Listalta löytyi mm. christmas tree, santa hat, snow, candy canes, dog, dinosaur, rainbow, prom dress, frozen yougurt, firework stand, mini cooper, emergency vehicle, batman symbol, captain america, hobbit movie poster, picture with a pregnant lady, Jonny Manzeial, making funny faces with 2 Strangers, high five with a stranger jne :D

Joulupusuja kaikille! Katotaan miten kerkeen bloggailemaan joulun aikaan kun lähetään jossain vaiheessa vissiin Oklahomaan. Lupaan kyllä yrittää edes jotain kirjoitella :)Tämä blogipostaus syntyi seuraavien biisien parissa:
ZZ Top - Sharp Dressed Man
The Beatles - All You Need is Love
The Beatles - Let it Be
Audrey Assad - White Snow
Lana Del Rey - Dark Paradise
+ sekalaiset joululaulut veljen suusta ja spotifystä

++ suomalaisten lakujen ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti