Sivut

perjantai 21. joulukuuta 2012

exámenes finales

Hello! Tää viikko on keskiivikosta alkaen mennyt lyhennettyjen koulupäivien ja finalsien, eli loppukokeitten, merkeissä. Keskiviikkona mulla oli kokeet culinary artsista ja englannista, sekä normaali tunti valokuvauksesta. Culinaryn koe meni omasta mielestäni hyvin, mutta englannin koe ei. Englannin kokeessa oli melko paljon asiaa Cruciblesta ja Major Molineux, My Kinsman:sta. Olimme molempia käsitelleet tunneilla, mutta silti en osannut vastata juuri mihinkään kysymykseen kokeesta. Laskeskelin että 4 kysymystä 75:stä oli sellaisia, joihin osasin vastata. Hups...
Torstaina oli vuorossa American history, biology ja matikka. Historia... Herranjestas mitäköhän siitäkin sanoisi. Sanotaanko vaikka että ei mennyt ihan nappiin. Biologia oli odotettua helpompi, joten toivon mukaan se meni ihan hyvin. Matikasta oletin osaavani enemmän asioita mitä osasin, mutta ehkä sekin meni ihan ok. Ennen final examia matikan arvosanani oli 94, joten uskoisin sen pysyvän A:n paremmalla puolella.
Huomenna on vielä jäljellä photography ja viimeiset futistreenit ennen lomaa. Jauu! Tämän hetkinen tilanne futiksen kanssa on se, että en pääse ylös sängystä tai tuolista koska lihakseni ovat niin jumissa :D Loma tulee todellakin siis tarpeeseen.

Keskiviikkona treenasimme jouluisessa säässä, +25 celsiusta.PITCH PERFECT ON ILMESTYNY DVD:NÄ! Keskiviikkona vietettiin leffailtaa ja katottiin kyseinen leffa kavereitten kanssa ja alotettiin taas kuuntelee Pitch Perfect soundtrackia autossa siskon kanssa. Please don't stop the music....

Tänään (torstaina) käytiin vielä shoppailemassa viimesiä joululahjoja. Mukaan lähti Nälkäpelikirjat siskoille ja The Dark Knight Rises leffa dadille. Huomenna pitää vielä käydä ostamassa manikyyrilahjakortti momille ja oon done joululahjojeni kanssa. Toivottavasti mun loistava pakettikin eksyy Suomen puolelle jossai välissä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti