Sivut

lauantai 1. joulukuuta 2012

I'm thankful for being here

Pahoittelut et tämä tg-postaus tulee myöhässä ja etten oo kerenny pahemmin kirjottelemaan mitään. Oon ollu tosi kiireinen taas viimeaikoina, kiitos ajo-opetuksen ja koulun.

Lähettiin siis viime viikolla keskiviikkona ajamaan kohti Tishomingoa, Oklahomaa. Herätys oli klo. 5:30 aamulla ja päästiin lähtemään kuuden aikaan aamulla. Nukuin suurimman osan matkasta. Tishossa käytiin syömässä ja pysähdyttiin shoppaamaan alennuksessa olevia bootseja, joita loppujen lopuksi sitten tarttuikin mukaan yhteensä 11 parit.


Oltiin Tishomingossa mummon (dadin äiti) luona 2 yötä ja syötiin namnam ruokia! Mm. pekaaninpähkinäpiirakkaa sekä valkosuklaa leipävanukasta. Käytiin myös kävelemässä kuivuneella joenpohjalla, joka kuulemma on täynnä vettä keväällä ja siellä voi käydä uimassa. Käytiin myös country-laulaja Miranda Lambertin (ylihinnoitellussa) kaupassa ja nähtiin kyseinen tähti siellä! Käytiin myös katsomassa Aamunkoi part II.

Perjantaina ei menty black friday shoppailuille, koska ne on kuulemma ihan hulluja :D Sen sijaan ajettiin Edmondiin sukulasten luo ja käytiin välissä syömässä momin vanhempien kanssa Eskimo Joe's nimisessä paikassa. Kyseinen paikka oli todella mukava ja ostin sieltä paidan ja pyjamapääntsit. Kuulemma Eskimo Joe's myy Herd Rock cafén jälkeen eniten vaatteita yms. tavaraa ravintolamaailmassa, mikä on mielenkiintoista koska Hard Rock caféita on ympäri maailmaa ja Eskimo Joe'seja vain tuo yksi Oklahomassa. Käytiin myös ajamassa Oklahoma State Universityn kampuksella, koska molemmat host-vanhempani ovat opiskelleet siellä ja tutustuivat siellä. Syötiin meidän virallinen tg-päivällinen lauantaina ja katottiin samalla kun Oklahoma State University pelas futista. Valitettavasti OSU hävisi ja niin hävis Rangersitkin perjantaina :( Eli ei enää futista..

Käytiin lauantaina myös ajamassa ja katsomassa jouluvaloja, joista osa oli vähintäänkin mielenkiintoisia...


Sunnuntaina sitten suunnattiin takasin kotiin ja maanantaina alkoi normiviikko 10 tuntisten koulupäivien parissa. Torstaina pääsin ekan kerran auton ratin taakse ja se oli vähintääkin pelottava kokemus. Dadin kommentit oli että kaikki rupes menee hyvin sen jälkeen ku tajusin että autossa on jarrukin.. Joten eiköhän tää tästä vielä! :D

Mom ja dad lahti torstaina Seattleen, joten nanna (momin äiti) tuli vahtimaan ja kokkaamaan meille. Ollaan saatu kunnon hemmottelua, kiitos vastaleivottujen browniesien ja hyvän ruuan! Nanna on myös laittanut joulukoristeita, joten täällä alkaa ehdottomasti näyttää jouluiselta.

Perjantaina oltiin siskon kanssa homeschool mask-partyissa. Päästiin kuokkimaan sinne koska sisko tuntee monia homeschool-tyyppejä ja pari kaveria sanoi että joo tulkaa vaan. Loppujen lopuksi juuri kukaan ei pitänyt maskeja illalla, mutta meillä oli hauskaa tanssiessa ja hengaillessa :)
Sunnuntaina siskot menee juoksemaan 5K:n, jonka aikana juoksijoiden päälle heitetään värijauhetta. Menen kuvaamaan kyseistä juoksua, joten kuvia sieltä tulee kunhan kerkeän taas kirjoittamaan ;) Hyvää joulukuuta kaikille! ♥

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo-o, osalla oli vielä pihassa sellasia poron muotosia valoja ja kaikenmaailman joulupukkeja yms. :D

      Poista