Sivut

tiistai 7. toukokuuta 2013

Prom

Jotenkin omalta osaltani välttelin tätä postausta. En siksi etteikö minulla olisi ollut huippumahtavaa, vain sen takia etten halua myöntää itselleni että prom on oikeasti jo takana päin. En myöskään halunnut kirjoittaa postausta, koska en osaa kertoa miten mahtavan upean hauskaa minulla oli ja miten äärettömän iloinen olen kaikista niistä ihanista ihmisistä, joihin olen tutustunut täällä ja joiden kanssa sain viettää aivan upean mahtavan mielettömän päivän josta olen unelmoinut jo monta vuotta!

Aloitin lauantai-aamuni kampaajalla, joka oli klo. 10.30. Minulla oli mukana kuvia hiustyyleistä, jollaisia olin ajatellut ja kampaaja teki aivan mielettömän upeata työtä hiuksieni kanssa! Kotiin tullessani katselin vain hiuksiani ja jopa soitin nopean facetimen siskolleni Suomeen.


Neljän aikaan menimme tyttöporukalla kaverimme Saran luo valmistautumaan. Osa laittoi hiuksensa itse siellä samalla kun juttelimme ja meikkasimme sekä tottakai pukeuduimme mekkoihimme. Vanhemmat olivat paikalla "sähläämässä" ja tarjoamassa vettä ja varmistamassa että kaikki on okei ja löydämme tarvittavat meikit ja meikinpoistoaineet ja hiustenlaittojutut. Myöhemmin myös porukkamme pojat ilmestyivät paikalle ja siinä vaiheessa iski jo hiukan paniikki, sillä kellään meistä ei ollut vielä mekot päällä ja meikkailu ym. oli kesken. Saimme kuitenkin itsemme valmiiksi ja menimme porukalla ottamaan kuvia. Vanhempia oli paikalla paljon joten kuviakin otettiin kiitettävä määrä. Seisoskelimme, istuimme, hölmöilimme ja tottakai myös hymyilimme paljon. Have to say että kuvat ovat upeita, pojat ovat komeita ja tytöt kauniita :)


Olimme päättäneet että emme mene viralliseen prom-juhlaan koska se on lame, kallis ja siellä ei ole kaikki ihmiset joiden kanssa haluamme promia viettää, porukkaamme kuului siis myös homeschool-kavereitamme. Kuvien oton jälkeen otimme suunnaksi San Antonion keskustan. Olimme jo varanneet 15hlön porukallemme pöydän Brasilialaisesta pihvipaikasta. Kyseinen paikka olikin melko täynnä kun saavuimme sinne. Paikalla oli myös 2 muuta prom-ryhmää meidän koulustamme.
Paikka oli todellakin pihvipaikka! Kyseisenä iltana menuun kuului 16 erilaista lihaa, joita tarjoiltiin suoraan lautaselle. Söimme siis itsemme ähkyyn niin pihveillä kuin ribseillä ja kanalla, myös lammasta tuli maistettua ja kaikesta en ollut ihan varmaa mitä söin. Ruoka oli way too good ja seura vielä parempaa!


Ruokailun jälkeen suuntasimme putputille pelaamaan hiukan minigolffia. Tässä vaiheessa suurin osa tytöistä päätti heittää korkkarit nurkkaan ja vetää avojaloin. Itsekin kuuluin tähän ryhmään sillä jalat huusivat hoosiannaa. Pelailtiin kahdessa ryhmässä leikkimielisesti jonkun aikaa. Yritimme laskea pisteitäkin, mutta loppujen lopuksi kaikki vain huijasivat joten pisteiden lasku oli turhaa.

Putputin jälkeen tulimme meille after partyille. Sisko oli laittanut ulkona olevalle parvellemme jouluvaloja ja olimme kantaneet ylös tuoleja sekä musiikintoistolaitteet. Mom oli tehnyt meille punchin joka myös roudattiin yläkertaan. Tanssimme siellä hiukan, juttelimme, otimme kuvia ja pidimme hauskaa. Tytöt jäivät meille yöksi, mutta viimeiset pojat lähtivät meiltä kolmen aikaan aamuyöllä. Tämän yritimme painua tyttöjen kanssa nukkumaan, mutta jouduimme etsimään ensin vaatetuksen sunnuntai-aamun kirkkoa varten. Alkuperäinen idea oli, että olisimme menneet prom-mekoissa kirkkoon mutta päädyimme kuitenkin etsimään normaalit mekot päälle.


En todellakaan kadu sitä, että emme menneet koulumme promiin. "Non-prom" porukkamme oli aivan mahtava ja koko päivä oli yksinkertaisesti paras! En halua uskoa että prom on nyt oikeasti takanapäin, sillä olimme suunnitelleet sitä jo kauan siskoni kanssa ja itse olin haaveillut siitä niin kauan. En myöskään halua miettiä, että seuraavan kerran kun vedän tuon mekon päälleni en ole enää täällä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti