Sivut

lauantai 11. toukokuuta 2013

Second place is not a defeat...


... it is a stimulation to get better. It makes you even more determined.

Kuten jo olen aiemmissa postauksissani maininnut, eräs oppiaineistani on valokuvaus. Noin kuukausi sitten opettajani ilmoitti haluavansa joitain kuvistani Risin Star valokuvauskilpailun portfolioihin. Kuviani laitettiin muistaakseni kolmeen eri portfolioon ja jos oikein muistan niin kuviani laitettiin yhteensä 5kpl. Saimme tulokset takaisin kolmen portfolion osalta ja samalla myös hiukan kommenttia kaikista kuvista.

Ensimmäisen portfolion aihe oli urheili, jossa minulla oli 2 kuvaa. Toinen kuva oli tyttöjen jalkapallopelistä ja toinen siskoni swim-meetistä. Minun osaltani kommentit olivat ensimmäisestä kuvasta "hyvin napattu liikekuva, näyttää actionin hyvin" ja uintikuvasta "hyvä uintikuva, uimarin kasvot saatu kaapattua hyvin kuvaan". Kokonaisuudessaan koulumme tuli portfoliolla neljänneksi ja saimme kunniamaininnan.

muokkaamattomat versiot


Toisen portfolion aihe oli photo journalism, eli tarkoituksena oli kertoa tarina. Koulumme lähettämän tarinan aihe oli San Antonion historia ja kuolleiden kunnioittaminen. Tässä kategoriassa minulla oli mukana yksi kuva. Kokonaisuudessaan portfoliomme sijoittui taas neljänneksi ja saimme kunniamaininnan.


Viimeinen portfolio oli aiheeltaan luonto ja maisemat. Tässä portfoliossa minulla oli taas mukana 2 kuvaa. Toinen kuva oli aivan alkuvuodestani eläintarhassa otettu lintukuva ja toinen vaellusretkellämme otettu auringonnousu kuva. Tulimme tällä portfoliossa kategoriassamme kolmanneksi!


Kuvat tulevat jossain vaiheessa ilmestymään ATPI:n Risin Star sivuille, eli jos kiinnostaa niin sieltä voi katsella lisää :)

Näiden lisäksi minua haluttiin vielä haastatella koulumme lehteen, koska eräs kuvistani haluttiin julkaista siellä. En tosiaankaan odottanut mitään haastattelua, joten en juurikaan osannut kertoa mitään kuvastani. Saa nähdä mitä tekstiä sinne lehteen on sitten taiottu, kun en onnistunut itse sanomaan kuvastani mitään :D


Kuvauskilpailun lisäksi järjestimme culinary artsissa leikkimielisen kakkukilpailun. Voittajalla oli mahdollisuus saada vapautus loppuvuoden tiskeistä. Lähdimme ryhmämme kanssa voittajafiiliksellä mukaan, koska tiskien peseminen ca:ssa on ihan tuskaa sillä niitä kertyy yleensä ihan hirveä määrä! Valitsimme kakkumme aiheeksi kukat ja koristelimme sen sokerimassalla. Jouduimme koristelemaan kakkumme sormet jäässä walk in pakastimessa, sillä se meinasi uhkaavasti sulaa. Tuomarointihetkellä kakkumme hikoili melko paljon, jonka takia värit hiukan levisivät eikä se ollut kovin edustavassa kunnossa. Tulimme kuitenkin toiseksi, mihin olimme tyytyväisiä. Opettajamme myös kertoi meille meidän kakkumme olleen hänen ehdoton suosikkinsa! :)

Alla kakkuskaban satoa kuvina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti