Sivut

tiistai 11. syyskuuta 2012

Lennot, first day

Tähän postaukseen tulee paljon asiaa, jos vaan jaksan kirjottaa ja koneessa kestää akku. En tajunnut Suomessa tarkistaa muuntajan sopivuutta koneen laturin kanssa ja sainkin huomata että koneen laturi ei sovi muuntajaan. Kännykän sain ladattua, mutta konetta en. Pitää jutella host-dadin kanssa asiasta. Todennäköisesti pystyn ostamaan uuden muuntajan viikonloppuna, mutta saan varmaan käyttää hostien konetta sinä aikana jos vain tarvitsen.

Saavuin siis San Antonioon lauantai-iltana. Lensin siis ensin Helsingistä Chicagoon. Chicagossa vaihdoin yksin San Antonion koneeseen. Lennot menivät pääasiassa hyvin. Helsinki-Chicago lento oli melko tylsä, en pystynyt nukkumaan koska en saanut unta ja lentokoneen leffat olivat huonoja :D Selvisin kuitenkin hengissä Chicagoon (vaikkakin laskeutuminen oli ehkä kamalin ikinä).
Sain jo aiemmin varoituksen Chicagon passintarkastusjonoista. Sanon nyt kaikille että kannattaa todellakin varata aikaa kun menee sinne! Itselläni oli 3h aikaa ennen kuin San Antonion lento lähtee ja silti tulin portille melko viime tipassa. Jonotin varmaan 1-1.5h passintarkastusjonossa, mutta pääsin jonon ohi koska minulla oli viisumi. Passintarkastus itsessään meni nopeasti.
Passintarkastuksen jälkeen nappasin matkalaukkuni matkalaukkuhihnalta ja vein sen AA:n jatkolento-hihnalle. Sen jälkeen siirryin junalla (!) terminaali kolmoseen josta jatkolentoni lähti. Olin melko hukassa, mutta onneksi sain kysyttyä apua ystävällisiltä ihmisiltä :D Pääsin siis San Antonioon menevään pikkukoneeseen ja nukahdin melkein heti. Kerkesin katsoa nousun aikana Chicagoa ja heräsin sopivasti laskeutumiseen. Have to say että Chicago näytti upealta kun nousimme ilmaan! Takanani oleva mies sanoi "this why I love flying", yeah me too!

Lentokentällä minua odotti host-perheeni, he olivat tehneet ihanan kyltin Suomeksi! I ♥ my host-family!Sunnuntaina menimme perheen kanssa kirkkoon. Tapasin siellä paljon ihmisiä ja kaikki olivat todella innoissaan siitä että olen Suomesta :D Itse kirkkotilaisuus oli todella erilainen kuin Suomessa. Ensin oli sunday-school pienissä ryhmissä joissa keskusteltiin ja pohdiskeltiin. Sen jälkeen oli "jumalanpalvelus", tai en tiedä voiko sitä sanoa jumalanpalvelukseksi koska se oli todella todella erilainen verrattuna Suomalaiseen jumalanpalvelukseen. Tapahtuma oli isohkossa salissa jossa edessä oli lava ja lavalla bändi (yes, kitara, rummut, basso, koskettimet ja 5 laulajaa). Kaikki lauloivat ihan fiiliksellä mukana :D Jos teitä kiinnostaa millaisia laulut olivat ja millainen meno oli, katsotaa youtubesta hillsong. Samantyylistä menoa siellä.

Kirkon jälkeen katsoimme siskon, äitin ja koirien kanssa frendejä sekä Notebook leffa. Myöhemmin käytiin veljen kanssa ruokkimassa veljen vuohet jotka asuvat veljen kaverin luona.Kerron ekasta koulupäivästä seuraavassa postauksessa :) Nyt menen syömään perheen kanssa, chao!

5 kommenttia:

 1. tevetulleeksi kotiin :D:D:D ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin iha awwww ku näin sen :D ja sit ne kysy "is this right"

   Poista
 2. Voi vitsi, mä oon sulle niin kateellinen! Haluisin niin lähtee jonnekkin vaihtoon vuodeks mut en tiiä onko mulla uskallusta:D pidä hauskaa sie ja ota kaikki irti matkastas!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulla on vaa yhtää innostusta nii lähe ihmeessä! :D Kadut myöhemmin jos et lähe!

   Poista
 3. just ihana toi "tervetulleeksi kotiin"!!

  VastaaPoista