Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

there's a girl in Texas

Hello! Ajattelin tänään laittavani teille kuvia homecoming-futismatsista, mutta kuten pikasilmäyksellä voikin nähdä, kuvia ei ole, niinkuin ei ollut koko futispeliäkään (tai en ole 100% varma oliko peliä, mutta emme perheen kanssa menneet eikä mennyt moni muukaan). Homecoming peruttiin huonon sään takia ja todennäköisesti myös peli. Ja kun sanon huono sää tarkoitan tosiaankin ihan crazya sadetta ja salamointia. Ukkosta on luvattu koko viikonlopuksi joten let's see mitä tapahtuu.

Viime sunnuntaina käytiin eläintarhassa siskon, toisen siskon ja dadin kanssa. Koska dad on eläinlääkäri ja käy myös kys. eläintarhassa välillä, saimme hiukan erityiskohtelua :D Sanotaan vaikka että normaalisti kukaan ei pääsisi näkemään norsua niin läheltä ;)Viikko on mennyt taas hyvin. Meillä oli koulussa "koeviikko", eli melkein joka aineessa oli koe joka tuli districtiltä. En tiedä arvosanoja muista aineista kuin historiasta, siitä tuli 79%. Opettaja kertoi kaikille arvosanat ja sanoi minulle "tämä on todella hyvä arvosana ottaen huomioon ettei englanti ole äidinkielesi ja et ole käsitellyt kaikkia kokeessa olleita asioita, todella hyvä". Itse olen tyytyväinen arvosanaani, sillä en ymmärtänyt kaikkia kysymyksiä tai vastausvaihtoehtoja täysin :D Täällä kokeet siis ovat melko pitkälle monivalintaa, joten hyvällä tuurilla voit arvata oikeat vastaukset.

Keskiviikko-iltana käytiin siskon kanssa taas kirkolla raamattujutussa. Tällä kertaa myös veli oli mukana koska momilla oli kiire eikä hän kerennyt hakea veljeä koulusta, eli haettiin veli koulusta ja mentiin kirkolle. Raamattujutun jälkeen mentiin h.e.b.:iin siskon ja veljen kanssa, sinne eksyi myös siskon kaveri oman veljensä kanssa. Shoppailtiin herkkuja ja leluja siskon "rocky row:lle" (tms.), eli siis yhdelle jenkkifutarille. Tytöt siis antaa jenkkifutaripojille aina pelipäivänä laatikon, jossa on herkkuja yms ja sisko antaa sen laatikon aina yhdelle kaverilleen.

Torstai oli kiireinen päivä. Meillä ei siis perjantaina ollut koulua jostain syystä, eli kaikki homecoming-jutut jotka yleensä olisivat pelipäivänä (perjantaina) hoidettiin torstaina. Eli tytöillä oli mumsit, pojilla gartersit ja iltapäivällä oli pep rally (eli kokoonnuttiin saliin nostattamaan school spiritiä ennen futispeliä). Siskoni sai 2 mumsia kavereiltaan ja minulla oli toisen host-siskoni mum joka hänellä oli viime vuonna hänen ollessaan senior.
Mums on siis (yleensä) jättimäisen kokoinen tekokukka josta roikkuu erilaisia nauhoja. Pojat antavat ne yleensä tytöille ja tytöt antavat pojille gartersit. Garters on samantyylinen viritelmä, mutta se laitetaan käsivarteen. Sisko teki kahdelle kaverilleen gartersit keskiviikkona ja have to say et ne oli aika hienot :D Niinkun oli siskon saamat mumsit ja "mun" mums myös.

gartersmums

Torstaina koulun jälkeen tultiin kotiin ja lähdettiin melkein heti katsomaan veljen futispeliä. Futispelin jälkeen mentiin kirkolle pelaamaan lentopalloa kavereiden kanssa ja en ollut yhtään sen parempi kuin edelliselläkään kerralla :D
Perjantai aamupäivällä tein pikaskypetyksen Suomeen ja kyselin puhelinasioita. Sen jälkeen mentiin äitin kanssa shoppailemaan ja ostin viimeinkin puhelimen ja jenkkiliittymän. Käytiin myös syömässä ja shoppailemassa vähän vaatteita. Sisko oli lapsenvahtina, veli ja isä Oklahomassa joten olimme äitin kanssa kahdestaan :) Host-momini on aivan ihana, tai itse asiassa koko host-perheeni on ♥
Illalla tarkoitus oli mennä futispeliin siskon ja momin kanssa, mutta se tosiaan todennäköisesti peruttiin huonon sään takia. Koko homecoming meni tänä vuonna vissiinkin melko pilalle, ensin tanssit peruttiin ja sitten peli. Itse olin melko pettynyt pelin perumiseen, olin odottanut sitä koko viikon koska homecoming on iso juttu täällä ja peli olisi ollut big thing.

Lauantai-aamuna mentiin momin kanssa katsomaan siskon uinti-kilpailuja. Haettiin starbucksista aamupala ja treenattiin istumalihaksia uimahallissa kahteen asti. Illalla mentiin tuttavaperheen kanssa syömään aasialaiseen ravintolaan ja leffaan katsomaan Trouble With the Cur. Tämä ilta on yksi parhaista illoistani täällä tähän mennessä!

Alla sekalaisia kuvia ostoksistani ja viime viikosta sekä pari fiilistelybiisiä jota kuunnellaan siskon kanssa aina autossa :D

Miksei Suomessaki vois saada ajokortin jo 16-vuotiaana? Mulla ainakin on aina hirmu hauskaa kun ajetaan siskon kanssa kouluun, koulusta kotiin tai minne ikinä ollaankaan menossa. Kuunnellaan aina musiikkia, lauletaan mukana, jutellaan jne. Tykkään istua autossa ikkunat auki, musiikit päällä, odottamassa et päästään liikkuu ruuhkassa, jonka aiheuttaa koulusta yhtäaikaa pois lähtevät 2500 oppilasta. Yes it's fun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti