Sivut

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

more information

Sain lisää tietoa perheestäni tänään aamulla. Aiempi sähköposti oli jäänyt matkan varrelle, mutta pääasia että lisätiedot tulivat. Pakko sanoa, että olen nyt vielä enemmän innoissani! Perheessäni on vanhempien lisäksi 2 tytärtä ja 1 poika. Vanhempi tyttö ei asu enää kotona, mutta 16-vuotias siskoi ja 14-vuotias veljeni asuvat :) Isän ammatti on eläinlääkäri ja äiti on "kotiäiti". Pyysin perhettäni facebookissa kaveriksi aamulla ja iltapäivällä olin jo saanut viestiä perheeltäni. He kertoivat että ovat asuneet aiemmin Saksassa ja vierailleet euroopassa, mutta eivät koskaan Suomessa.

Lämpötilasta vähän, host-dad sanoi että San Antoniossa on tänään 40 astetta lämmintä, tai jopa yli. Mutta onneksi heillä on uima-allas pihassa, taidan muuttaa asumaan sinne... :D

Perheen talo ei ole aivan San Antoniossa, vaan hiukan pohjoisemmassa (n. 30min ajomatkan päässä) Spring Branchissa. Pihapiiristä löytyy talon ja uima-altaan lisäksi isot laitumet joissa asuu 2 hevosta sekä 2 hullua lehmää :D Näiden lisäksi perheen eläinosastolta löytyy 4 koiraa sekä 2 kissaa.

Koulu on aika paljon isompi kuin mihin olen Suomessa tottunut. Tulevassa koulussani 2500 oppilasta, iiks!

Loppuun vielä pari San Antonio aiheista kuvaa we♥it:stä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti