Sivut

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

say hello to mr. pumpkin!

Käytiin maanantai-iltana momin, siskon ja veljen kanssa pumpkin patchilla valitsemassa kurpitsat. Siskon kanssa kaiverrettiin omamme samana iltana ja mun kurpitsa on ehkä rumin ikinä (Juulia oisin tarvinnu sun taiteellista näkemystä)! :D Ehkä kuvat kertoo enemmän...Ihan yleisesti ottaen täällä menee hyvin. Viikonloppuna saatiin ensimmäisen yhdeksän viikon arvioinnit ja sain odotettua parempia arvosanoja. Erityisesti hissasta en odottanut noin hyvää arvosanaa minkä sain.

Culinary Arts I: 99 (+ good class participation
English III: 89
Comm. Photo: 95 (+excellent work)
U.S. History: 80
Biology I: 90
Algebra II: 91

Tällä viikolla koulussa maanantai ja tiistai oli lyhennettyjä päiviä, eli kaikki oppitunnit oli normaalia lyhyempiä ja päästiin koulusta jo 14:25. Huomenna (keskiviikkona) on Halloween ja koulussakin on jotain halloween-menoa.
Olen tällä hetkellä itse hiukan kipeänä, mutta eiköhän tää tästä :D Todennäkösesti mennään huomenna trick or treat kierrokselle jonne lupaan pukeutua lämpimästi koska tänne on tullut kylmä! Aamulla lämpötila on jotain +2 - +10 astetta ja iltapäivällä alle +20. Mua vähän huolestuttaa miten tuun pärjäämään Suomessa, koska tällä hetkellä mun vaatetukseen kuuluu nahkatakki jonka alla on yleensä pitkähihainen paita :D Tartteen todellakin kotiutumisleirin kuhan tuun takas...

Palaillaan taas pian ja tsemiä Suomeen lumen keskelle ;) Tsemiä kans kaikille vaihtareille jotka on Sandy-myrskyn reitillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti