Sivut

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Arkeen paluuta

Loma loppui mun mielestä aivan liian lyhyeen, joten päädyin vielä makoilemaan maanantain sängynpohjalla kotona. Perheessämme kiertävä vatsatauti osui minuun, joten lepäilin koko sunnuntain ja koko maanantain sängynpohjalla kotona. Mitään hyödyllistä en saanut aikaan, mutta vatsakipu hellitti ainakin osittain.

Tiistaina karu herätys kello 5.20 palautti minut arjen rutiineihin. Pikainen vaatteittenvaihto, hampaitten pesu, lunchin pakkaus ja suunta kohti koulua. Koululla sain sitten kuulla treenien alkavan vasta 7.30.. Istuskelin sitten yli tunnin locker-roomissa juttelemassa vaihtarikaverini kanssa.
Treeneissä mentiin taas puntille ja juostiin vähän.

Meillä on sunnuntaista asti ollut kavereiden koira Nicky hoidossa. Pakko sanoa että tää koira on Prinsessa isolla P:llä! Jos joku meidän koirista kävelee metrin päästä ohi niin neiti kyllä huomauttaa asiasta äänekkäästi. Paras paikka nukkumiseen on tottakai jonkun ihmisen sylissä ja yöunet vietetään sängyssä. Neiti mikä neiti. Toinen kissoistamme päätti muuttaa tän pikkuprinsessan takia mun vaatekaappiin, se poistuu sieltä vaan syömään :DTällainen meininki kouluun paluun kanssa.
Koulupäiväni ovat siis loppukevään ajan klo. 6.15-15.55. Lukujärjestykseni on sama kuin viime semesterissä. Musta on tosi outoa ajatella että oon jo puolessa välissä vuotta täällä! Joulun aikaan koin pahaa koti-ikävää, mutta nyt kun koulu ja arki alkoi niin tuntuu et on taas helpompi olla, onneksi! :) Saatiin myös valokuvaus-tunnilla kevään lukujärjestys, josta innostuin tosissani! Autamme vuosikirjaa kuvien osalta, joten jokaisen pitää käydä kuvaamassa 3 koulun urheilutapahtumaa sekä ottaa 10 kuvaa extracurricular aktiviteeteistä. Kasaamme myös kevään aikana portfoliot parhaista kuvistamme.
Meillä on myös "in-house" kuvakilpailu. Meille on annettu 5 aiheitta ja turn in päivät kuviin ja opettaja päättää kellä ryhmästämme on parhaat kuvat missäkin kategoriassa. Olen todella innoissani ja haluan tosissaan onnistua ottamaan hyviä kuvia :)

Aloittelin tekemään ensimmäistä erikoispostausta perheestäni, toivon mukaan saisin sen pian valmiiksi ja julkaistua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti