Sivut

torstai 3. tammikuuta 2013

I like my money right where I can see it - hanging in my closet

Olisi taas hurjasti kaikkea postattavaa ja asiaa, joten koitan muistaa kertoa kaiken.

Aloitetaan joulusta ja samalla joululahjoista. Kuten varmaan monet jo tietävät, täällä ei lahjoja avata 24 päivä illalla vaan 25 päivä aamulla. Skypettelin siis aattona hiukan Suomeen ja kävimme siskojen kanssa joulukirkossa illalla. 25 päivä aamulla avattiin lahjat ja sieltä paljastui kaikenlaista kivaa tavaraa. Kaikista ei ole kuvia, mutta noista nyt saa ainakin yleiskäsityksen mitä pakettini sisälsivät :)



Torstaina lähdettiin ajamaan Tishomingoon, Oklahomaan. Chillailtiin siellä ja käytiin katsomassa Les Mirables leffateatterissa. Leffasta ei paljoa jäänyt mieleen, sillä nukahdin kesken leffan ja heräsin jossain välissä ja olin melko pihalla tapahtumista.



Tishossa nautiskeltiin jouluruokia, avattiin lisää lahjoja suvun kanssa ja käytiin seikkailemassa luontopolulla ja "lintujen kiitoradalla" (eli siis paikassa, jonne linnut pysähtyy matkallaan etelään. Käytiin myös parilla "vesiputouksella" ja löydettiin lunta ja jäätä!



Lauantaina suunnattiin matka Tishosta Edmondiin tädin luokse. Siellä sitten katseltiin leffoja, pelattiin Kinectiä ja käytiin vähän shoppailemassa. Oltiin uusivuosi Edmondissa myöskin. Koska olimme kaupunkialueella, emme saaneet lain mukaan ampua raketteja. Seurasimme siis telkkarista uuden vuoden viettoa Los Angelesissa ja keskiyöllä söimme mustasilmäisiä papuja. Papujen on tarkoitus tuoda onnea uudelle vuodelle, joten mun pitäisi olla ensi vuonna todella onnekas koska söin urheasti kulhollisen :D

Oltiin Edmondissa tiistaihin asti. Tiistaina klo 6 laitettiin auton nokka kohti Dallasia. Dallasissa käytiin katsomassa Oklahoma State University vs. Purdue futispeli. Mom & dad on molemmat opiskellu OSU:ssa ja tavannu siellä, joten tottakai kannatettiin Oklahomaa. Lainasin veljeltä Pistol Pete (Oklahoma Staten maskotti) hattua ja sen lisäks mulla oli päällä OSU:n huppari jonka sain lainaan tädiltä. Mom sano olevansa ylpeä musta ja mun vaatetuksesta :D
Pelissä oli hyytävän kylmä, joten lähettiin vähän ennenkuin peli oikeasti loppui. OSU kuitenkin rökitti Purduen! GO OSU!



Tänään, eli keskiviikkona, oli superhuippupäivä! Pääsin tapaamaan Even ja Elinan, eli pääsin pitkästä aikaa puhumaan Suomea naamakkain jonkun kanssa. Mentiin North Star Malliin San Antonioon shoppailemaan ja have to say että ainakin mulla oli tosi kivaa! Löysin vaatteita ja pääsi juttelemaan vaihtarijuttuja ihmisille jotka ymmärtää ja käy läpi samoja asioita :D 5 tuntia oli kuitenkin aivan liian lyhyt aika, sillä kerettiin käymään vain neljässä kaupassa. Joten pitää ehdottomasti joskus mennä uusiksi!



Mulle shoppailureissun tarkotuksena oli kaiken yleisen höpöttelyn lisäksi löytää mekko homeschoolilaisten tansseihin. Mennään siskon kanssa perjantaina winter formaliin, joka on siis homeschoolilaisten talvitanssijaisjuttu. Mekko löytyi ja oon superhappy!

Tällaista tällä puolella maapalloa! :) Koulu jatkuu taas 7pv (blah), joten koitan nyt nauttia viimeisistä lomapäivistä. Hyvää uutta vuotta 2013 kaikille!

2 kommenttia:

  1. kivanolonen blogi ja vähän kivaa ku oot vaihdossa :-) jäänkin varmaan seurailemaan!
    käyks kattomassa mun blogin ja liity lukijaksi jos vaan tykkäät:
    http://enjoy-theday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo on täällä suurimmaks osaks ajasta kivaa, välillä tulee sellasia turhautumisia ja koti-ikävä puuskia mut yleensä ne menee ohi kun on niin paljo tekemistä :D

      Poista