Sivut

perjantai 25. tammikuuta 2013

How old would you be if you didn't know how old you are?

Viime postauksen jälkeen on kerennyt taas tapahtua. Mainittamisen arvoisena asiana pidettäköön ainakin että menin vanhenemaan. Eli sunnuntaina (20.1) juhlittiin mun 18v. synttäreitä! Mentiin perheen ja parin kaverin kanssa syömään yhteen ihanaan italialaiseen ravintolaan. Kun tultiin kotiin niin dad vielä leipo mulle ihan mielettömän ihanan kakun! Ja leivoin itse cupcakeja. Namnam ♥


täytinköhän mä nyt 18 vai 8v.?

Maanantaina meillä ei sitten ollut koulua koska opettajilla oli joku koulutus, eli koulu päätti antaa mulle kans kivan synttärilahjan ;) Koko viikko on muutenkin mennyt rennosti, koska mulla ei ole ollut treenejä aamuisin. Tosin ilosena tyttönä tänään (torstaina) menin koululle kello 6.15 ja siellä sitten yksi joukkuelaisistamme sanoi että meillä ei ole treenejä futisturnauksen takia. No, ei sitten, menin autoon nukkumaan ja nukuin siellä 2 tuntia ennen kuin koulu alkoi. Ensi viikolla sitten taas iloisesti heräilemään klo. 5.20 ja treeineihin!

Koulussa meillä on tällä viikolla ollut Campus Assigment kokeita. Bilsa, matikka ja enkku on jo takana mutta huomenna olisi tiedossa vielä historia. Historiasta oli myös normaali koe, aiheena ww II joka meni omasta mielestäni paremmin kuin mitkään muut hissan kokeet ikinä.

Eka ajo-opetus ohjaajan kanssa on nyt sitten takana päin. Käytiin eka harjottelemassa käännöksiä yhdessä naapurustossa. Alkujännityksen jälkeen ne rupes sujumaan hyvin ja päätettiin lähteä moottoritielle harjottelemaan kaistanvaihtoja. Jännitin moottoritielle menoa ihan hurjasti, koska siellä on enemmän liikennettä ja pitää ajaa kovempaa (110-120km/h). Jännitin kuitenkin ihan turhaan, nimittäin kaikki meni hyvin, mitä nyt meinasin vähän liian innokkaasti kääntää sitä rattia :D
Täällä siis ajo-opetuksessa ei harrasteta mitään rata-ajelua, vaan suoraan vaan liikenteen sekaan. Varasin uuen ajo-opetuksen ensi keskiviikolle ja sitä ennen ajan hostien kanssa ja harjottelen kaistanvaihteluita ja käännöksiä.

Olen myös viikon aikana kerennyt tekemään ulkonäöllisiä muutoksia...Eli kävin kampaajalla viime viikolla. Hiuksia värjättiin tummemmiksi ja ne on nyt alta ihan tummanruskeat. Latvoista otettiin vähän myös pois. Tykkään!
Sen lisäksi leikittiin siskon kanssa hennalla, eli henna-tatuointeja. Toi henna on Intian tuliaisia, sillä erään kaverin sisko ja samalla mun molempien host-siskojen hyvä kaveri tuli vähän aikaa sitten takaisin Intiasta jossa hän oli ollut puoli vuotta :)

Nyt kun onnistuin tähän postaukseen ihan kiitettävästi tyhjentämään kuvia mun puhelimesta, niin laitetaan loppuun vielä pari fiksua kuvaa meidän karvakaveriosastosta ♥Mitä käy kun lopetat bulldogin rapsuttamisen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti