Sivut

torstai 4. lokakuuta 2012

Keskiviikko kuvina

Ajattelin tällä kertaa tehdä vähän erilaisen postauksen (koska olen laiska kirjoittamaan), eli tässä mun keskiviikko kuvina ja pienillä selityksillä :) Enjoy!


Aamu alkoi klo 7.15 herätyskellon soidessa ja kissan ryömiessä naaman viereen kerjäämään huomiota. 5min torkuttamisen jälkeen puin päälle, pesin hampaat, harjasin hiukset, meikkasin (koiramme June suuttui jäätyään vessan oven taakse) ja pakkasin lounaan. Koululle lähdettiin n. klo 8 momin kyydillä, koska sisko joutui menemään jo aiemmin. Vietiin ensin veli omaan kouluunsa ja sitten mom jätti minut high-schoolille.


2 ensimmäistä tuntia olivat culinary artsia, teimme ja söimme vohveleita jotka olivat delicious! Ca:n jälkeen vuorossa oli englantia, englannin opettajamme ei ollut paikalla joten meillä oli infoa college-hauista tietokoneluokassa. Koulumme on päättänyt blogata pääsyn facebookkiin, joten kys. tunnilla minulla ei juurikaan ollut tekemistä :D


Enkun jälkeen vuorossa oli lunch. Lunchin jälkeen suuntasin valokuvaus-tunnille jossa tällä kertaa vain otettiin muistiinpanoja. Maanantaiksi pitää palauttaa 2 kuvaa aiheista student life ja still life.
Valokuvauksen jälkeen opiskelin ahkerasti hissaa ja bilsaa sekä tein matikan kokeen josta tuli 93% :D


Kotiin päästyäni ensimmäisenä vaihdoin shortsit koska täällä oli tänään todella lämmin! Sen jälkeen yritin ottaa still life -kuvia huonolla menestyksellä, joten päädyin ulos heittelemään koirille tennispalloa.

Normaalina keskiviikko-iltana olisimme siskon kanssa menneet kirkolle, mutta sisko oli tutustumassa collegeen ja tuli kotiin vasta kahdeksan aikaan, eli emme menneet kirkolle.

ps. Kiitos spotify kun et anna minun kuunnella suomenkielistä musiikkia. Onneksi sentään flickr päätti tänään olla kaverini:


Onko teillä jotain toiveita mistä haluaisitte postauksia tai kuvia? :) Futiskuvia on tulossa heti kunhan seuraavan kerran mennään peliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti