Sivut

maanantai 8. lokakuuta 2012

Let's do this Texas style!

Hello taas!

Veljellä oli alkuviikosta synttärit ja hän piti partynsä perjantaina. Itse osallistuin juhliin avustamalla pizzan syönnissä sekä maistamalla kakkua ja ihailemalla kokkoa (unohdin mikä bonfire on suomeksi ja piti käyttää google-traslatea :D).


Lauantaina mentiin momin ja siskon kanssa shoppailemaan koska mun piti ostaa culinary artsia varten mustat kengät, jotka suojaa mahdollisilta kuumilta räiskeiltä yms. Loppujen lopuksi kenkäkaupasta mukaan tarttuivat myös buutsit sekä toisesta kaupasta mekko ja farkkuliivi, hups :D


Shoppailun jälkeen sisko kysyi olisiko ok jos lähtisimme kavereiden kanssa ampumaradalle ampumaan ja sen jälkeen leffaan, sanoin että tottakai joten tapasimme kaverit h-e-b:n pihassa ja lähdettiin ajamaan ampumaradalle. Kaverimme perhe omistaa ampumaradan, eli meidän ei tarvinnut maksaa mitään. Ammuimme ensin pistooleilla ja sen jälkeen jollain isommalla aseella. Alkuun minua pelotti mutta ammuttuani ensimmäisen kerran totesin sen olevan hauskaa :D Kuvia ei valitettavasti löydy, sillä ne ovat vielä kaverini puhelimessa.

Ampumisen jälkeen suunnattiin h-e-b:n karkkiosaston kautta leffaan katsomaan Taken 2. Leffateatteriin ei olisi saanut viedä omia juomia/ruokia joten jouduimme piilottamaan karkit ja jääteet mm. vaatteidemme sisään mennessämme leffateatteriin. Tultiin kotiin jossain vähän yli 12 yöllä, joten menin suoraan nukkumaan.

Sunnuntai-aamuna mentiin tuttuun tapaan kirkkoon jonka jälkeen menimme syömään italialaiseen ravintolaan perhetuttujen kanssa. Söin jotain todella hyvää pastaa sekä mozzarella-kuorrutettua kanaa. Kotiin tultaessa rupesimme siskon ja siskon kaverin kanssa katsomaan telkkaria, mutta lopputulos oli että kaikki nukahdimme sohvalle.

Sain viikon aikana sähköpostia sts:ltä. Viestissä kyseltiin toiveita paluulentojen suhteen. Ensinäkään en halua edes miettiä sitä hetkeä kun lähden pois täältä, rakastan elämääni täällä ja minulla on todella hauskaa. Toisekseen en tiedä yhtään millaisia toiveita minulla on paluulentojen suhteen. Entä jos jäisinkin tänne?

Näin täällä, ensiviikkoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti