Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

sweet as a chocolate

Viikko meni taas ohi hurjan nopeesti ja kerkes tapahtua paljon kaikenlaista. Pääasiassa mun viikkoon mahtu 2 asiaa, halloween ja jefu. Torstaina oltiin katsomassa pikkuveljen jenkkifutispeliä jonne menin suoraan koulusta. Kotiin tulin takaisin joskus puoli kymmenen aikaan illalla ja tein melko puolikoomassa volcabulary-cardsit enkkuun ja muut läksyt :D

Perjantaina oli koulussa pink out-päivä. Kaikki siis pukeutuivat pinkkiin tukeakseen rintasyöpää. Ostin itselleni pink out paidan ja tarkoitus oli että kaikilla olisi pinkit paidat myös illan futispelissä. Ilta oli kuitenkin niin kylmä, että pinkkejä paitoja ei pahemmin näkynyt. Itselläni oli päällä toppi, pink out paita, villapaita, rangers huppari, nahkatakki ja olin kääriytyneenä vilttiin mutta silti oli kylmä. Lämmintä oli varmaan joku 10 astetta, mutta tuuli oli kova joten tuntui paljon kylmemmältä. Katsottiin siskon kanssa vain alkua pelistä (johdimme ja voitimme pelin, yahuu rangers!) ennen kuin lähdimme halloween costume partyihin kaverimme Robynin luo. Kyseisistä partyistä ei valitettavasti mun kamerassa ole kuvia, mutta laitan kuvia kunhan saan niitä Robynin kamerasta :)

Mun asuvalinta sai melko paljon kehuja. Olin alkuun miettinyt pukeutuvani jenkkifutariksi tai kreikkalaiseksi jumalattareksi, mutta jumalatar asua ei löytynyt ja en jefu-asua en edes kokeillut koska rakastuin tähän asuun heti. Tattaraaa....

Itse partyissä oli tosi mukavaa. Tarjolla oli pelottavan näkösiä ruokia ja koko talo oli koristeltu halloweenia varten. Mentiin nukkumaan joskus kahden aikaan aamuyöllä ja herätys oli kello 5:30 että kerkeäisimme siskon swim meetiin. Ajettiin sitten kuuden aikaan aamulla toisen siskon kanssa kotiin ja jatkettiin yöunia vielä pari tuntia ennen kuin lähdettiin uintikisoihin. Uintijutun jälkeen käytiin syömässä italialaisessa, tultiin kotiin nukkumaan ja suunnattiin toisiin halloween partyihin. Näissä partyissä pelattiin Slenderman nimistä peliä pimeässä metsässä. Idean voi katsoa tästä videosta. Mutta siis pointti oli että mentiin aina kahdestaan jonkun kanssa pimeään metsään yhen taskulampun kanssa. Tarkoituksena oli etsiä 8 paperilappua ja vältellä slendermania (jos katsoit slendermania niin "kuolit"). Voin sanoa että oli muuten pelottavaa :D Oltiin siskon kanssa pari ja säikähdettiin ihan hitosti kun slendermaniksi pukeutunut kaverimme "tappoi" meidät.

Näistä bileistä kotiuduttiin toisen kaverimme luo yöksi. Katsottiin dear Johnia mutta loppujen lopuksi väsymys vei voiton ja paineltiin nukkumaan. Aamulla herättiin sitten pirteänä kirkkoon ja loppusunnuntai meni skypetellessä, tätä blogitekstiä tehtaillessa ja aion vielä tehdä läksyt ja leipoa ;)

Happy halloween to y'all ja kiitos 60 blogilukijasta! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti