Sivut

maanantai 15. lokakuuta 2012

seaworld

Varoitus kaikille, tämä blogipostaus tulee olemaan sekava, sisältämään paljon kuvia ja vähän asiaa ja tulen unohtamaan silti puolet siitä mitä minun piti kirjoittaa ja mitä viimeaikoina on tapahtunut.

Keskiviikkona oltiin perheen kanssa Fields of Faith nimisessä tapahtumassa. Students invite their own classmates and teammates to hear fellow students share their testimonies, be challenged to read the Word of God and follow Jesus Christ. An athletic field provides a neutral, interdenominational rally point where a community can come together. En osaa selittää tapahtumaa paremmin, mutta tuo on suora kopio Fields of Faith:n sivuilta. Lauloimme yhdessä, rukoilimme ja kuuntelimme oppilaiden tekemiä testimonieseja sekä muistelimme v. 2012 menehtyneitä koulumme oppilaita. Nimi tulee siitä, että kyseinen tapahtuma oli (ja on todennäköisesti muillakin kouluilla) futiskentällä.


Torstaina tehtiin koulussa tiramisu brownieseja ja ei voi muuta sanoa kun nam! Alla on resepti ja kuva jos jotakin kiinnostaa :)Torstaina olisi ollut koulumme futispeli, johon olisimme ilman muuta menneet ellei pikkuveljellämme olisi myös ollut futispeliä. Menimme siskon kanssa siis veljemme futispeliin jossa tapasime toisen host-siskoni ja hänen kaverinsa. Pelin jälkeen mentiin pizzalle ja vanhempi host-siskoni tuli kotiin, sillä hänellä oli syysloma.
Perjantaina vanhempi host-siskoni toi minulle ja toiselle siskolleni lunchin kouluun. Chicken expressin jäätee ja ruuat maistuivat hyvälle, vaikka ne pitikin vähän kiireessä vetäistä :D Koulun jälkeen siskolla oli uimajoukkueen partyt, joten vanhempi host siskoni haki minut koulusta. Sovimme menevämme illalla leffaan ja sitä ennen frozen youghurteille, koska en ollut aiemmin maistanut froyota. Lopulta Heavenly Youghurtiin ilmestyi enemmänkin porukkaa ja leffaan lähdettiinkin vähän isommalla porukalla kuin luulin. Osa meni katsomaan jotain kauhuleffaa, mutta siskojen kanssa menimme katsomaan jotain ei-kauhua enkä kuollaksenikaan muista leffan nimeä.Lauantai oli kiireinen päivä. Siskollani oli swim meet joten hän meni aamulla sinne ja host-vanhempani menivät sinne myöhemmin, he veivät minut ensin SeaWorldiin jonne meillä oli retki muiden Ayusa vaihtareiden kanssa. Kiersin puistossa kahden muun suomalaisvaihtarin (Emmin ja Even) sekä jenkkiläisen Victorian kanssa 12 tuntia. Pakko sanoa että jalat huusivat halleluujaa tämän jälkeen ja ääneni oli käheä huutamisesta, mutta meillä oli todella hauskaa. Girls u're the best! ♥

Käytiin katsomassa pari erilaista eläin show'ta, joista varsinkin valasshow oli mielestäni huikea! Tottakai testasimme myös kaikki vuoristoradat (moneen kertaan), kastuttiin, kuivuttiin, naurettiin ja kiljuttiin ilosta ja pelosta :D Siinä melko tiivistetysti koko päivä.

SeaWorldiin oli ilmeisesti halloweenia varten tehty 2 "kauhukujaa", joihin tottakai piti mennä. Toinen kujista avattiin vasta myöhemmin illalla ja menimme molempiin vasta pimeällä enkä muista milloin olisin viimeksi kiljunut ja säikähdellyt niin paljon kuin näillä kujilla! Mentiin kaikkien ihme juttujen läpi joiden katoista roikku mm. tekorottia ja ruumiita ja ykskaks nurkan takaa saattoi hypätä joku kirveen kanssa ja huutaa. Oh god! Toisen kujan lopussa kaikkia jahtasi 2 Texasin moottorisahamurhaajaa, so creepy! Valitettavasti näistä kauhukujista ei ole kuvia, koska kamerastani loppui akku, oli pimeätä ja kyseisiltä kujilta ei olisi saanut millään kuvia koska yritimme vain päästä niiltä pois :D

Myös puistoalueella kierteli pelottavasti pukeutuneita työntekijöitä, joiden päätehtävä oli säikytellä ihmisiä. Oli todella mielenkiintoista kävellä pimeässä huvipuistossa ja ykskaks saada seuraajan joka on yltäpäältä tekoveressä, veitsi kädessä ja säikyttää huutamalla. Saatiin aika paljon huvittuneita katseita ja nauruja koska säikähdettiin näitä melko monta kertaa :D

Kävimme myös jossain aistien sekoitushuoneessa :D tai en tiedä miksi sitä pitäisi sanoa. Crazy place! Yksi käytävä oli sellainen, jossa seinät pyörivät ja tuntui että koko käytävä olisi pyörinyt joten kävelimme täysin seiniä pitkin. Minulla on tästä vdeo, mutta sen laatu on niin kyseenalainen etten viitsi ladata sitä.

terveellistä ja ravitsevaa ruokaa jenkkityyliin2 kommenttia:

  1. IIIIHANIA kuvia! hei tee toi family osuus pian valmiiks ja kyselit niist erikoispostausjututis tuol alempana tai ylempänä niin tee joku videopostaus!! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho oon unohtanu ton family sivun, teen sen heti kuha löydän ylimäärästä aikaa ja innostusta :D Ja joo vois videopostauksenki tehä, tack!

      Poista