Sivut

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Baby if you love me, would you please smile to me?

Varma kevään merkki; pääsiäinen.

Täällä päin pääsiäistä juhlittiin oikeastaan heti torstaista alkaen. Pääsimme koulusta normaalisti 15.55 josta suunnattiin host-äidin ja veljen kanssa Wendy'sille hakemaan safkat. Ruokien kanssa sitten mentiin kirkolle, jossa meitä odotti jo bussi ja suurin osa kavereistani. Lähdettiin siis porukalla viikonlopuksi (to-la) Alto Frion leirikeskukseen Pre Easter leirille. Pelkkä bussimatka torstaina osoittautui hauskaksi tapahtumaksi, joten paikalle päästyä fiilis oli korkealla. Ainoa fiilistä laskeva tekijä oli kameran kotiin unohtuminen, eli reissusta ei ole valitettavasti kuvia.

Torstaina aloitettiin kamojen purkamisella. Tytöt majoittuivat kahdessa 9 hlön huoneessa ja pojat jossain jättihuoneessa. Meidän porukkaamme kuului yhteensä n. 30 henkilöä + valvojat. Torstai-iltana / yöllä meillä sitten oli ilotulitus, worship ja bible study oman kirkkoryhmän kanssa. Kyseiselle leirille siis tuli paljon muitakin kirkkoja. Meillä oli käytössä sellainen iso ulkoilma kirkko, joka oli täynnä nuoria worshipien aikana. Ihmisten määrän huomasi myös ruoka-aikana, sillä jonot olivat todellakin pitkät!

Perjantaina aamu starttasi hyvin (krhm..) nukutun yön jälkeen kello 8.00 aamupalalla. Aamupalan jälkeen oli taas bible study oman kirkkoporukan kanssa. Meillä puolet ajasta bible studyissä meni erilaisten pelien pelailuun. Meidän youth groupin jätkillä on sen verran hyvät "bro-suhteet", että varsinkin baby I love you oli melko mielenkiintoista katsottavaa ja kuunneltavaa. Jätkät pistivät tosiaankin kaiken peliin saadakseen toisensa nauramaan, joten saimme sitten kaikki kuulla mm. erilaisia lauluesityksiä ja muita kauniita rakkaudentunnustuksia :D
Bible studyn jälkeen oli taas worship ja sen jälkeen vapaa-aikaa, jonka aikana pelattiin lentopalloa ja ratkottiin leirin mestaruus mm. koripallossa, lentopallossa ja polttopallossa. En itse osallistunut mihinkään mestaruuspeleistä, pelasin vain huvikseni kavereiden kanssa lentopalloa. Olimme kuitenkin kannustamassa joukkueitamme kun voitimme tyttöjen korismestaruuden ja hävisimme kyseenalaisesti semi-finaaleissa polttopallossa.
Illalla oli taas worship ja bible study.

Lauantaina oli sitten kotiinlähdön aika. Ensin ofc bible study ja worship jonka jälkeen pakattiin kamat ja syötiin pikaisesti. Bussimatka meni taas hyvissä merkeissä baby I love youn ja bussisurffauksen parissa. Kotiin tullessa väsytti ihan liikaa, mutta katsottiin kavereiden kanssa Le Mes, maalattiin pääsiäismunat ja pidettiin jammailusessio keittiössä. 2 kaveriani ovat hullun hyviä beatboxaamaan ja räppäämään, joten beatboxasimme, räppäsimme, tanssimme, soitimme musiikkia ja maalasimme munia, lopputulos oli sitten vähän kyseenalainen..


Sunnuntaina oli tottakai pääsiäiskirkko ja meidän youth group päätti että pukeudutaan kirkkoon hienommin, so swag sunday! Lainasin siskoltani ihanan balleriinatyylisen mekon, hiukset tiukalle nutturalle, helmet korviin ja kaulaan ja jalkaan korkkarit, tattaraa! Jätkät oli puvuissa ja yksi kaverini laittoi jopa frakin :D Go guys! Täällä päin on tapana piilottaa pääsiäiskorit, joten etsittiin veljen ja siskon kanssa ne aamulla ennen kirkkoa. Mun pääsiäiskorista paljastui 3 kirjaa (The Last Song, The Notebook ja Safe Haven), The Notebook leffa, hiuspanta, pieni lompakko ja karkkia (meidän koirat söi suurimman osan pääsiäiskarkeista viikonlopun aikana kun kukaan ei ollut kotona). Kirkon jälkeen syötiin sitten pääsiäissafkat, eli kinkkua ja muuta namnamia. Loppuillasta nukahdettiin univajeiden takia siskon kanssa sohvalle ähkyssä.Tää viikko menee koulun kanssa melko rennosti. Junioreilla ja senioreilla koulu alkaa ma-to vasta 13.30, koska nuoremmat oppilaat ottaa tasokokeita. Tunneilla ei tehdä mitään, joten itse en mennyt nyt (tiistaina) kouluun. Enkä varmaan mene torstainakaan :D So hengailen kotona koirien kanssa ja yritän saada itseni lähtemään lenkille!

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi, mukavaa etta loytyy muitakin suomalaisia taalta Texasista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ollaan kesäkuuhun asti :D Haluttaisi kyllä jäädä pidemmäksikin aikaa..

      Poista