Sivut

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Ankan aakkoset

Aloe Vera, onnistuin käräyttämään olkapääni, reiteni ja sääreni viikonlopun aikana joten aloe verasta tuli paras kaverini. Ajattelin mennä logiikalla "en ole 5kk:ssa palanut joten en pala nytkään", eli en laittanut aurinkorasvaa. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa, tai tässä tapauksessa siis olkapää ja jalat. En voi tällä hetkellä pitää ollenkaan farkkuja jalassa, koska reisiini koskee niin hitosti. Rasvaa taas pyrin lisäämään heti kun edellinen kerros kuivuu.Baseball, syy miksi käräytin itseni.. Veljeni pelaa baseballia junioriliigassa ja host-isäni on joukkueen manageri. Pelejä on joka viikonloppu siihen asti, kunnes menen takaisin Suomeen. Pääsin siis kokemaan ensimmäisen baseball-pelini viime viikonloppuna ja lisää on tiedossa!CA-kokeet, opettajiemme vihaamat päätoimistolta tulevat kokeet piinaavat meitä taas tällä viikolla. Edessä on ainakin matikan, bilsan ja historian kokeet ja todennäköisesti myös englanti. Hyi.

Doctor. Päätin että koitan oikeasti lukion jälkeen hakea lääkikseen, koska lääkäri on ollut haaveammattini jo jonkun aikaa. Odotan kauhulla kemian kirjoja ja kursseja jotka minua odottavat Suomessa.

Extreme! Mä en tiedä miks mutta täällä ollessani olen alkanut himoita sitä tunnetta, mitä saat kun teet jotain huippua! Tämä olisi varmaan osittain kuulunut A:han, sillä saman voisi selittää sanoilla adrenaliini. Kuitenkin, haluaisin vain kokea uudestaan sen fiiliksen kun laskeuduttiin pystysuoraa kiviseinää alaspäin tai kun ampaisimme korkeuksia kohti slingshotilla! Huippufiilis!

Finland, 93pv niin oon Suomessa, miks aika menee niin äkkiä?

Graduation. Ennen vaihtovuotta haaveeni oli päästä jenkkilläiseen graduation juhlaan, saada viitta ja hattu. Koska olen junior, en siis valmistu jenkkikoulustani. Otamme kuitenkin todennäköisesti jotain kuvia, joissa olen pukeutunut vanhemman siskoni viimevuotiseen graduation viittaan ja hattuun. Yay!

Helle! Tänne tuli taas lämpimät kelit, lämpömittari näytti tänäänkin 33 astetta. Koulussa on kuitenkin pakko pitää pitkiä housuja, osittain dresscoden ja osittain liian hyvin toimivan ilmastoinnin takia.

Itsenäisyys. Niin kliseiseltä kun se kuulostaakin, olen itsenäistynyt paljon vaihtovuoteni aikana. Olen oppinut selvittämään itse asioita ja huolehtimaan itse asioistani.

Jäätelö! Tälläkin hetkellä syön jäätelöä, vaikka ei pitäisi. No, laihduttaa kerkeää myöhemminkin, jenkeissä olen vaihtarina vain kerran ;)

Kuopio. Mulla on ajoittain ikävä Kuopiota, varsinkin kavereitani ja jopa osittain kouluani (tykkään miten asiat hoidetaan siellä). Tällä hetkellä olisi myös kiva mennä katsomaan KalPan pelejä monttuun, ikävöin lätkäpelien tunnelmaa ja vauhtia.

Laku. Ainoa karkki jota oikeasti kaipaan Suomesta on laku! Välillä kaipasin hirveästi suklaata, mutta suklaa saa ihoni menemään todella huonoon kuntoon joten suklaaikäväni on vaihtunut lakujen ikävöintiin.

Metsä. Täällä ei oikein ole kunnollisia metsiä. Kaipaan sitä tunnetta, että voi mennä lenkille metsään ja etsiä mitä ihmeellisimpiä polkuja. Yksikään lenkkini ei ole samanlainen, koska pyrin aina etsimään uusia polkuja metsästä.

Nukkuminen. Loman jälkeen on extravaikea raahautua kouluun, olisi vain tehnyt mieli jäädä sängyn pohjalle nukkumaan.

Opiskelu. En ole pahemmin harrastanut opiskelua täällä ollessani. Tällä hetkellä järkyttävät tiiliskivikirjani ovat pöydällä, jossa ne ovat tainneet kyllä olla viimeiset 2kk ilman että olen niihin koskenut. Karu totuus iskee sitten taas Suomessa, kun pitää taas tehdä oikeasti jotain tunneilla ja lukea niitä koulukirjoja.

Prom. Vaikka ei virallisesti promiin mennäkkään, niin prom-mekko kuitenkin löytyy jo. Pukeudutaan kavereiden kanssa mekkoihin, laitetaan hiukset ja meikit ja otetaan kuvia vanhemmille. Mennään sitten hienosti syömään ja sen jälkeen todennäköisesti keilaamaan. Saa nähdä miten keilaaminen onnistuu, sillä mekkoni on pitkä ja liian pitkä minulle ilman korkkareita.

Q quu kuu, täällä on tällä hetkellä nätti kuu!

Ruoka. Kaipaan vähän Suomalaista ruokaa, sillä täällä sorrutaan liian helposti epäterveelliseen ruokaan. Ruokaa on paljon ja se on usein hyvää ja liian usein epäterveellistä.

Siili!Talli. Jep, olen heppatyttö.Ukkonen. Olen aina hiukan pelännyt ukkosta, sillä pelkään kovia ääniä ja ukkosen jyrinä on yleensä kova. Täällä päin ukkonen on aivan erilainen kun Suomessa. Kun tänne tulee ukkonen, täällä todellakin salamoi paljon! Sadetta ei välttämättä tule ollenkaan, mutta salamointi ja jyrinä on ihan mieletöntä.

Valokuvaaminen. Yritän parhaani oppiakseni käyttämään kameraa ja oppisin ottamaan parempia kuvia. Huomaan kehittyneeni varsinkin kameran käytössä viimeisen vuoden aikana huimasti! Kiitos siitä kuuluu varmasti ainakin osittain valokuvaus-opettajalleni, joka ei todellakaan hyväksy automaatilla näpättyjä otoksia. Opettelu kannattaa, tämänhetkisten kuvieni arvosana valokuvauksessa on 100.

Wanhat. Tanssin wanhat ensi vuonna vuotta nuorempien kanssa. Mekko näihin partyihin löytyy jo, sillä käytän samaa mekkoa kuin prom:ssa. Tarkoituksena on ostaa täältä vielä kengät wanhoille, koska ne ovat täällä halvempia kuin suomessa.

Xoxo Gossip Girl. Okei tää oli ehkä vähä huijausta :D Katsotaan siskoni kanssa Gossip Girliä Netflixistä aina kun keretään.

Yöt, varsinkin Suomen kesäyöt. Yöt jolloin jutellaan kavereille. Yöt jolloin nauretaan vatsat kippurassa. Yöt jolloin haetaan yösnackia jääkaapista. Yöt jotka hengataan mökillä mun pikkumökissä. Yöt jolloin nähdään mörköjä peilissä. Yöt jolloin mennään kaatosateeseen ottamaan suihku. Yöuinnit. Ensi kesänä tehdään taas kaikkia näitä!

Zzzzz... Pitäisi mennä jo nukkumaan kohta.

Å! Ruotsalainen o! Muistuttaa minua Ruotsin kielestä ja siitä kauhusta kun joudun palaamaan koulun penkille opiskelemaan sitä, olen unohtanut kaikki sanat ja kielioppiasiat täysin täällä ollessani.

Äiti ♥ Vaikka en sitä aina myönnäkkään, ikävöin äitiäni. Äitini saattoi minut lentokentällä turvatarkastukseen saakka, tästä on nyt 191 päivää. 77 päivän päästä minä menen äitiäni vastaan lentokentälle!

Ötökät! En tykkää ötököistä yhtään! Ihan sama millainen ötökkä onkaan niin voi pysyä kaukana minusta.

4 kommenttia:

 1. xoxo, gossip girl ! ♥ niin hulluna siihenki sarjaan ettei mitään rajaa, mukava kuulla etten taida olla ainoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitettiin mun host-siskon kanssa GG:n katsominen ekasta tuottarista syyskuussa, ollaan nyt edetty neljänteen tuottariin :D Perjantainakin istuttiin ja katottiin 3 jaksoa peräkkäin. Loistava sarja ja Chuck on aivan ihana!

   Poista
 2. En halua olla tyly mutta pakko vähän valaista lääkisasiassa. olen itsekin ajatellut jo pitkään hakevani lääkikseen mutta joudun luopumaan ajatuksesta sillä pääsykokeessa vaaditaan biologian ja kemian lisäksi lukion fysiikan osaamista. itselleni tuli tilanne että en kertakaikkiaan pysty enää jatkamaan fysiikkaa koska olen ihan pihalla ja kurssit menevät rimaa hipoen läpi ja olen niitä nyt viisi käynyt. joten joudun luopumaan lääkishaaveestani fysiikan takia, pelkällä pitkällä matikalla sinne tuskin pääsee. jos sitä ei ole niin sitten tuskin ainakaan pääsee.. toki haaveita on hyvä olla mutta kehotan myös harkitsemn varasuunnitelmaa kaiken varalta jos et fysiikkaa aio lukea (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän pääsykokeiten sisältävän lukion kemian, fysiikan ja biologian oppimäärän. Päätin itse panostaa kemiaan ja biologiaan ja opiskella fysiikkaa itsenäisesti (+parin fysiikkanerokaverin avustuksella). En ole hyvä kemiassa ja vielä surkeampi fysiikassa, mutta aion silti yrittää :)
   Varasuunnitelmiakin löytyy, mutta lääkis on ykkösenä.

   Poista