Sivut

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa

Ei pitäisi varmaan koskaan mennä hehkuttamaan mitään liian aikaiseen, sillä heti kun päädyin sanomaan että itseluottamus on korkealla ajokokeen suhteen ja ratsastustuntikin meni hyvin niin eiköhän kaikki taas palaudu takaisin alkuasemiin.

Aloitetaan ajokokeesta. Pidimme ennen ajokoetta ajo-opettajani kanssa vielä lyhyen preppaavan ajotunnin, jossa varmistimme minulle vaikeita asioita (peruutus, parkkeeraus) ja otimme muuten ajamisen melko rennosti. Lähdin sitten hermostuneena mutta ihan hyvillä mielin inssiin. Kokeen aloitus oli ihan hyvä ja kerkesin jo hiukan rentoitua, tai miten paljon voi rentoutua kun vieressä istuva ihminen vahtii ja arvostelee jokaista liikettäsi muttei sano sanaakaan?

Kuten joku voi aloituksestani jo päätellä, en siis läpäissyt ajokoetta. Ja syy on omasta mielestäni typerä, vaikka kai minun olisi vain pitänyt katsoa tarkemmin. Olin siis käännöksen jälkeen tekemässä kaistanvaihtoa kääntyvälle kaistalle. Laitoin vilkun, vilkaisin peilit ja vilkaisin sokean kulman. Olin jo kääntämässä kun tajusin että takanani oleva auto kiilasi kaistalleni. Inssivalvoja kiskaisi rattia äkkiä, vaikka olin jo itse korjaamassa autoa takaisin. Loppukokeen ajoinkin jalat täristen melko varmana hylkäyksestä. Katsastuskonttorin pihassa peruutin auton varmaan 10 kertaa ennen kuin osuin ruutuun ja kuuntelin etten ole muka ajanut tarpeeksi. Ensi viikolla sitten uudestaan. Huvittavinta on, että olen aiemmin kokoajan saanut kuulla että kaistanvaihtoni ovat kuin oppikirjasta ja nyt ne olivat surkeita? Well, tehty mitä tehty, häntä pystyyn ja uutta yritystä kehiin.


iloisissa merkeissä jenkkiajokokeen jälkeen


Jotain positiivistä viimepäiviinkin mahtuu, tästä kiitos kuntoilulle ja kuntosalille! Kävin uusimassa kuntosalijäsenyyteni ja samalla kävin keskustelemassa uuden ohjelman teosta. Laitoin tavoitteeksi lihasten rakennusta ja laihduttamista tukevan ohjelman. Juttelimme pt:n kanssa ja olen todella innoissani, vaikken ole vielä saanut ohjelmaa käsiini! Koska minulla on aiempaa kokemusta liikunnasta ja salilla käynnistä, on ohjelmaan tulossa jotain pientä irtopainoilla tehtävää juttua ja kaikenlaista itsensä haastamista! ;) Että voi pienistä asioista piristyä näin paljon!

Nyt kauneusunille, huomenna ripset naamaan ja takaisin hevosen selkään! Chao!

2 kommenttia:

 1. Kirjotat tosi kivasti ja kiinnostavasti, pakko sanoa! :3 mut harmi ettet päässy läpi :/

  http://cowswings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Nojoo, alkuun harmitti tosi paljon mutta nyt mietin vain että häntä pystyyn ja uusi yritys ensi viikolla!

   Poista