Sivut

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Hurjaa sunnuntaita

Kuten varmaan huomasittekin jo, blogin ulkoasuun tuli sunnuntai-illan ja samalla koulujen alun kunniaksi hieman muutosta. Tykkäsin edellisestä banneristani todella paljon, mutta halusin jotain freshimpää ja valoisampaa tilalle. Olen kuolannut Emman tekemiä bannereita jo jonkun aikaa ja nyt viimein laitoin viestiä ja pyysin häntä tekemään minulle uuden bannerin. Itse pidän bannerista todella paljon, sillä edellisessä blogibannerissa oli paljon jenkkiaiheisia juttuja. Nyt kun olen taas Suomessa ja blogin pääpiste on poissa vaihtarijutuista, halusin jotain muuta ja jotain uutta myös banneriin.

Koko sunnuntai ei tosiaankaan mennyt blogin ulkoasun kimpussa, vaan ylläriylläri, heppaillessa. En halua tästä blogista vain hevosjutuistani kertovaa, mutta jotenkin loman aikana heppajutut ovat nousseet melko ykkösaiheeksi. Vissiin kertoo jotain lomalaisen minun ajanvietostani...

Tämän päivän heppailut hoidettiin katsojan, kuvaajan ja lenkittäjän merkeissä. Aamulla menimme siskoni kanssa katsomaan Kuopion Raviradalla järjestettyä Hyvän mielen hevostapahtumaa. Tapahtumassa oli paljon nähtävää ja kameran kanssa myös tottakai paljon kuvattavaa. En ole aiemmin ollut hevosnäyttelyissä, joten oli ehdottomasti mielenkiintoista kuulla opastusta miten näyttelykehässä toimitaan. Myös länkkärihevosten temput olivat upeita ja mieleenpainuvia! Koko tapahtuman kuitenkin mielestäni kruunasi poliisien pystyttämä tutka, johon etukäteen ilmoittautuneet ratsukot ratsastivat tai ohjasivat kärrynsä. Vaikka en saanutkaan hyviä kuvia kyseisestä baanailusta, niin silmäni eivät kyllä silti heti unohda sitä vauhdin määrää! Heikompaa olisi kyydissä varmasti pelottanut! Ja länkkäriheppojen näkemisestä tuli tottakai kotoisa olo ;)


Lisää kuvia voi katsoa täältä ja täältä.


Illan urheilusuoritus tuli hoidettua myös heppailun muodossa. Paras kaverini pisti minulle illalla viestiä, jos haluaisin lähteä hänen, ponin ja rottakoiran kanssa iltalenkille ja tottakai halusin. Olimme varmaan aikamoinen näky kävellessämme koko porukalla kävelyteitä pitkin. Ainakin poni sai monia ihailevia katseita ja huudahduksia osakseen, me muut emme niinkään.

Nyt on kauneusunien aika! Huomenna suuntaan laittamaan ripset ja sitten takaisin lukion penkille. Tuntuu ihan ihmeelliseltä että koulu alkaa jo nyt! Ylipäätään ajatus siitä, että olen ollut vuoden poissa on ihan outo. Katsotaan tuleeko siitä nukkumisesta mitään, vai jäänkö vain pyörimään sängyssäni ja stressailemaan turhia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti