Sivut

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Huipulla tuulee!

Meenasin ensin laittaa nämä kuvat ja tekstit samaan postaukseen rodeojuttujen kanssa, mutta ajattelin että tästä tulee selkeämpi ja mieluisampi luettava jos teen kaksi erillistä postausta.

Lauantaina 2.3 (meenaan aina kirjoittaa 3/2 kun täällä päivämäärä laitetaan toisin päin, eli kuukausi ennen päivää) usa:n pään järjestöni järkkäsi retken San Antoniossa olevalle the Alamolle ja riverwalkille. Retken lopuksi kävimme myös visiitillä the Tower of Americans:issa. Oli ihan huippu reissu! Sää oli hyvä koko päivän ja vaihtariporukkamme täällä päin on tosi mukava.

Ensin mentiin käymään Alamolla joka on siis vanha linnoitus, jossa käytiin taistelu Texasin itsenäisyydestä Texasin ja Mexicon välillä. Alamon jälkeen suunnattiin riverwalkille, jossa mentiin veneajelulle. Riverwalk oli tosi söpö ja nätti paikka, jonka varrella oli paljon hotelleja ja ravintoloita sekä Rivercenter mall.Veneajelun jälkeen söimme lounasta Rivercenterillä ja kävimme katsomassa Alamosta kertovan leffan. Tämän jälkeen suunnattiin nokka kohti tornia! Torni oli ihan huikea! 190m korkea ja näkymät huipulta oli sen mukaiset.
Näköalojen ihailun jälkeen kävimme katsomassa 4D-'leffan' "The Skies Over Texas". Tässä on pikkupätkä kyseisestä 'leffasta, mutta kuvitelkaa tämä 4D:nä! Eli siis 3D lasit nokalla, heiluvat tuolit, "tuulenvire" ja lentävä vesi. Oli ihan huikea kokemus! :D

huipulta hommattu chai-tea latteHuomenna (maanantai 4.3) muilla junioreilla on TAKS-kokeet, eli kokeet joilla mitataan pääseekö oppilas jatkamaan senioriksi ensi vuonna. Minun ei kyseisiä kokeita tarvitse ottaa, joten menen kouluun vasta 12 aikaan. Perjantaina taas ei ole koulua ollenkaan, vaan pääsemme jo silloin spring breakin viettoon. Helppo viikko siis tulossa! :)

Hyvää hiihtolomaa kaikille Suomeen! Ja hyvää 18v. syntymäpäivää yhelle huipputytsylle ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti