Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Six Flags Fiesta Texas & hiking

Oltiin sovittu aiemmalla Ayusan retkellämme, että mennään Spring Breakin aikana Fiesta Texasiin kaveriporukalla. Sovittiin että mennään sinne tiistaina ja onneksi päädyimme tiistaihin, sillä sää tosiaankin suosi meitä! Tosin aamuviileyden takia pukeuduin mustiin farkkuihin, jota sitten kaduin loppupäivän helteissä.Päivä oli huikea! Meitä oli paikalla 12 henkilöä ja fiilis oli mahtava. Kiersimme yhdessä kaikissa crazyimmissä vuoristoradoissa, vapaapudotuksessa ja muissa mahtavissa laitteissa. Lopulta uskaltauduimme myös erään kaverini kanssa Slingshottiin, josta on (valitettavasti huonolaatuinen) video alla.

Suosittelen kyllä kaikkia käymään Fiesta Texasissa jos vaan olette San Antoniossa päin liikkeellä. Ainoa miinuspuoli oli pitkät jonot suurimpaan osaan laitteista, mutta koska suurimmalla osalla kouluista oli Spring Break niin ihmistenpaljouden ymmärsi.Keskiviikkona lähdettiin tyttöjen sporttailemaan ja kiivettiin Enchanted Rock:n päälle. Aluksi ideana oli lähteä isolla kaveriporukalla, mutta loppujen lopuksi päätettiin pitää reissu tyttöjen matkana. Pidettiin sleepover meillä edellisenä iltana ja matkaan lähdettiin kuuden aikaan aamulla. Tavoitteena oli päästä Enchanted Rockille katsomaan auringonnousua, mutta päädyimme pysähtyä tienviereen ottamaan kuvia ja katsomaan auringonnousua.Auringonnousun ja kuvaussessioiden jälkeen jatkettiin matkaa meidän poppiautossa ja saavuttiin Encanted Rockille joskus kahdeksan aikaan aamulla. Lähdettiin melkein heti kiipeämään 130m korkean kiven päälle vähän poluilta poiketen ja jäätiin taas matkalle ottamaan kuvia. Ylhäällä sitten otettiin lisää kuvia ennen kuin aloitimme paluumatkan vähintäänkin mielenkiintoisia reittejä pitkin. Alunperin kävimme siis vain katsomassa luolia, mutta loppujen lopuksi koko paluumatka alaspäin tapahtui melkein pystysuoraa kiveä pitkin.

tuosta me tultiin alasSelvittiin kuitenkin hengissä meidän ihmeellisestä paluureitistä huolimatta. Kokonaisuudessaan tälle extreme hikingille kertyi aikaa nelisen tuntia. Seikkailumme jälkeen ajettiin vähän matkaa johonkin pieneen söpöön kaupunkiin syömään, jonka jälkeen menimme väsyneinä mutta onnellisina kotiin.

Pidensin kysymyspostauksen aikaa ja tein sille oman postauksen. Eli laittakaahan kysymyksiä tänne! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti