Sivut

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Tulevaisuuspohdintoja

meikittömän lomalaisen ja myrtsin mopsin pohdinnat


Pohdiskelun aiheena oli tulevaisuus, niin blogin kuin oman elämänkin. Olin jo aiemmin miettinyt, että haluaisin lukion jälkeen hakea lääkikseen. Viimeaikoina varmistuin tästä haaveesta, joten laitoinkin opolle menemään sähköpostia ensi vuotta koskevista kurssivalinnoistani. Olin aiemmin pohtinut kirjoittavani pakollisen äikän lisäksi pitkän englannin, matikan, ruotsin kysymysmerkillä, psykan, terveystiedon ja biologian. Nyt päädyin jättämään terveystiedon pois kirjoitettavien listasta ja korvaamaan kyseiset kurssit kemialla. Kemian pitäisi auttaa minua pääsykokeiden kanssa, eli kun luen sitä kirjoituksiin niin treenaan samalla pääsykokeisiin. Ensi vuosi siis pitää tosissaan opiskella!
Pohdin myös ruotsin jättämistä pois kirjoitettavien aineiden listasta, mutta katsotaan vielä mitä teen sen kanssa.

Samalla tuli myös pohdittua blogin tulevaisuutta. Tykkään bloggailusta ja kirjoittelusta, joten haluan ehdottomasti jatkaa blogin pitämistä myös vaihtarivuoteni jälkeen! Sisällöstä en vielä tiedä, mutta todennäköisesti alan kirjoittelemaan heppajuttuja sekä yleistä höpöttelyä elämästäni. Sisältö ei siis muutu radikaalisti vaikka palaankin takaisin kotimaahan, toivon mukaan kerkeän jopa kirjoittamaan useammin ja saan vielä enemmän kuvia. Tällä hetkellä ei oikein innosta tehdä postausta, jos ei ole mitään kuvia mitä laittaa postauksen mukaan.Myös pienempiä muutoksia ja lähempänä olevia asioita tuli pohdittua. Kotiinpaluuseen on aikaa enää 103 päivää! Tai 103 päivän päästä olen jo Suomessa. Kesäksi olen kaavaillut jonkinsortin kesätyötä, ainakin heinäkuun ajaksi. Myös ylimääräiset vaihtarikilot pitäisi kesän aikana sulatella pois ennen kouluunpaluuta, ja mielummin sitten ennen vanhojan tanssia vähän enemmänkin :D

Joten mitä mieltä olette, kiinnostaako ketään lukea höpinöitäni sen jälkeen kun palaan Suomeen? Jatkanko blogia täällä vai perustanko uuden ja jätän tämän vain vaihtarijutuille?

2 kommenttia:

 1. Ihan ehdottamasti haluisin vie jatkaa sun blogin lukemista vaihtarivuoden jälkeenkin!:) hienoa, että edes jollakin on noin selkeät suunnitelmat tulevaisuuttaan varten:) ps. Mitä tuo ihan vasemman puoleinen kuva meinaa ja millä sovelluksella oot tehny noi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että edes joku! Pitää vaan pohtia jatkanko tähän blogiin vai perustanko uuden :) Joo, mulla oli jo aiemmin visiot lääkiksen suhteen ja välillä mietin jo että ei sittenkään, mutta nyt se tuntuu melko varmalle valinnalle.

   Vasemmanpuolimmainen kuva on laskuri laskee päiviä siihen millon mun perhe ja paras kaveri tulee tänne. Mulla on puhelimessa day counter (tai joku samantyylinen) sovellus ja otin sitten screenshotit siitä ja loin kollaasiksi picasalla :)

   Poista