Sivut

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Princess dress

Tämä päivä meni kiireisissä merkeissä. Tai no meni sen jälkeen kun sain itseni ylös joskus puoli 12 jälkeen. Ensin suuntasimme momin tutun luokse katsomaan maailman suloisinta siiliä! Rakastuimme host-siskojemme kanssa siihen otukseen ihan kunnolla ja olimme jo valmiita viemään sen mukanamme. Valitettavasti host-äidin kaveri ei pahemmin innostunut ajatuksesta, että olisimme vieneet tämän pikkuhurmurin mukanamme joten siili jäi tälläkertaa tyytyväisenä nukkumaanSiilikaverin jälkeen jätimme pikkuveljen pois kyydistä ja otimme momin ja siskojen kanssa suunnaksi mekkokaupat. Menimme siis shoppaamaan mekkoja promiin! Päätimme kaveriporukalla, että emme mene itse tansseihin koululle. Syynä tähän on lippujen hinta ($75), lame-tunnelma ja se, ettei homeschool-kaverimme pääsisi kyseiseen tapahtumaan. Sen sijaan pukeudumme kuin olisimme menossa promiin, otamme kuvia, vuokraamme todennäköisesti limusiinin, menemme syömään ja menemme keilaamaan. Itseäni ei juurikaan haittaa etten päässyt kokemaan mitään koulumme tansseja, pääsen silti pukeutumaan ja sain ostettua mekon jota tulen käyttämään ensi vuonna myös wanhoilla.
Kokeilin sunnuntaina kirkon jälkeen vanhemman siskoni prom-mekkoja, mutta yksikään niistä ei ollut sopiva kooltaan tai väriltään. Suuntasimme siis ensin katsomaan myymälää, jossa oli kertaalleen käytettyjä mekkoja. Mekkoja ei kuitenkaan ollut paljoa ja hinnat olivat melko korkeat ($200 ja siitä ylöspäin käytetystä mekosta). Tämän jälkeen menimme yhteen mekkokauppaan johon rakastuin heti! Heti sisäänastuttuani bongasin mekon jota haluan kokeilla. Lopulta marssin sovitushuoneeseen 8 eri mekkovaihtoehdon kanssa. Kokeilin useita mekkoja joista ihastuin kolmeen. Yksi oli valkoinen jonka yläosa oli täynnä kultaisia paljetteja ja ne vähenivät alaspäin. Olisin varmaan päätynyt tähän kaunottareen, mutta en päässyt edes kunnolla kokeilemaan sitä koska siitä puuttui eräs nauha jolla se oli sidottu kiinni ja tarkemmassa tarkastelussa huomasimme sen olevan valmiiksi melko heikossa kunnossa (paljetit roikkuivat ja samoin jotain nauhoja). Kyseinen kaunotar oli myös ainoa malliaan kyseisessä kaupassa.
Kaksi muuta olivat harmaita ja joihin rakastuin vähintään yhtä paljon kuin tähän valkoiseen ja kultaiseen. Niissäkin oli paljetteja, mutta hillitymmin. Lopulta suomesta saadun avustuksen, siskojen & momin kommenttien, myyjän kommenttien sekä joidenkin tuntemattomien kaupassa olijoiden kommenttien avustuksella onnistuin valitsemaan mekkoni. En halua paljastaa koko mekkoa, mutta tässä pientä vinkkiä millainen mekko on kyseessä.Kuvien laatu on jotain ihan hirveetä katottavaa, pahoittelut siitä! Käytössä oli vaan kännykkäkamerat joten siksi laatu on mitä on!

Huomenna menen Ayusa-vaihtareiden kanssa Six Flagsiin, laittakaahan silläaikaa kysymyksiä niin voin alkaa tehdä kysymyspostausta :)

2 kommenttia:

  1. Hei tosi kivan oloinen blogi sulla! (: käyhhän katsomassa tämäkin! Blogi kertoo kahdesta 17v tytöstä jotka asuu Ranskassa!

    http://sannaveera.blogspot.fr/

    VastaaPoista