Sivut

perjantai 13. syyskuuta 2013

Ahaa elämyksiä

1. Blogisi näyttää oudolle, tee asialle jotain. 2. Idiootti, älä sählää html-koodeilla, feilaat kuitenkin. 3. Elg on hirvi, ei tonttu. 4. Kuunteluissa alkuperäinen vastaus on aina oikea vaihtoehto, älä vaihda sitä.


Yritin taas epäitoivoisesti säätää jotain blogin ulkoasun kanssa, mutta epäonnistuin koska en ymmärrä html-koodeista mitään. Samassa rytäkässä hävitin taustani, mutta se saakoon toistaiseksi olla poissa koska ulkoasuun on tulossa muutosta. Tykkään nykyisestä banneristani paljon, mutta haluaisin uuden, ehkä vähän hillitymmän ja jollain tapaa tylsemmän. Jos joku siis tunnisti tässä vaiheessa pienen taiteilijasielun itsessään niin heilauta itsesi kommenttiboksin tai sähköpostin puolelle (annnavou[a]gmail.com)!

Samalla pääsin toteamaan myös että ei hemmetti, kaikki kuvat blogissanihan menevät päin pebaa. Ne ovat leveydeltään ihan ihmeellisiä ja saavat kaiken näyttämään todella sekaiselta. Since now, kuvatkin tulee olemaan isompia ja aseteltuna nätimmin. On se hyvä että oon melkein 2v. bloggauksen aikana tajunnut edes jotain!

Kaksi viimeistä tapausta liittyvätkin sitten kuunteluihin. Ensimmäinen Ruotsin harjoituskuunteluun, josta sain riittävästi hupia itselleni kääntäessäni Elg:n vahingossa tontuksi enkä hirveksi. Mielestäni on hyvin todennäköistä, että poliisi varoittaa radiossa moottoritiellä olevista villeistä tontuista. Toinen kuunteluiden ahaa-hetki oli kohdatessani ihka ensimmäisen A-englannin kuuntelun ja sen idioottimaiset vastausvaihtoehdot. Ymmärsin kyllä tekstin, mutta vastausvaihtoehdot eivät liittyneet koko hommaan millään muotoa. Lottorivin ja sen tarkistamisen jälkeen totesin että tästä lähtien luotan ensimmäiseen vaistooni ja jätän sen ensimmäisen vastauksen paperiin, jos menen korjaamaan sen niin uusi vastaus on varmasti väärin.6 kommenttia:

 1. Tosi mukavan oloinen blogi sulla! :)

  VastaaPoista
 2. Ootpa kaunis! Ja kiva toi banneri :3

  http://cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Muistan omista yo-kuunteluista että ne oli ihan perseestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo! :D Ymmärsin kyllä kaiken kuulemani mutta vastausvaihtoehdot eivät liittyneet tekstiin ollenkaan. Käytin sitten omaa mielikuvitusta ja luovuutta kun arvailin oikeita vastauksia.

   Poista