Sivut

torstai 12. syyskuuta 2013

Kotipotilaana

Mikä siinä on, että kurkkukivun iskiessä ei ole mitään lääkettä mikä auttaisi? Kaiken lisäksi olin juuri saanut hyvän lenkkeilybuumin päälle, mutta tottakai pamahdin kipeäksi. Koko päivä meni siis sängyn pohjalla maatessa, erilaisia flunssalääkkeitä testatessa ja Jali & Suklaatehdasta tuijotellessa. Kuumetta ei kuumemittarin mukaan ollut, vaikka minulla oli päällä kahdet housut ja huppari ja silti palelsi?


Löhöilyä häiritsi tieto lähenevästä koeviikosta. Tänäänkin olisi koulussa ollut Ruotsin tunnilla kuuntelukoeharjoitus, jota olisin todellakin kaivannut. Jenkeistä tulon jälkeen Ruotsi ei ole sujunut yhtään, puheen tuottaminen on ongelma tekstistä puhumattakaan. Ruotsin koe siis pelottaa toden teolla, vaikka kyseessä onkin vasta 3 kurssi.
Kipeänä olemisesta huolimatta minun on pakko mennä kouluun huomenna. Tiedossa on Englannin kuuntelukoe ja Ruotsin sanakoe, jotka voisin periaatteessa skipata, mutta siitä olisi enemmän haittaa kuin hyötyä. Englannissa meillä on 2 kuuntelukoetta, joista parempi arvosana lasketaan kokeeseen kuunteluosuuden arvosanaksi. Haluan olla tekemässä molemmat, vaikka en hirveästi stressaakkaan kuunteluosuutta. Ruotsissa tekemättä jätetty sanakoe taas siirtyy kokeeseen, joten on helpompi käydä tekemässä se alta pois ja saada mielellään joku ihan ok numero.

Etukäteispelkoa ovat aiheuttaneet myös abi-kaverien kertomukset kirjoituksista, tai lähinnä kuunteluosioista. Yleisesti ottaen luotan itseeni Englannin kuunteluosuuden kanssa, joka minulla on edessä vuoden päästä, mutta takaraivossa muistuttaa kuitenkin pieni ääni että se ei välttämättä ole niin helppoa. Kuuntelut eivät ole arkipäiväisistä asioista ja niistä on tarkoituksella tehty hieman kieroja. Vaikka kuinka haluaisin hyvät pisteet, niiden saaminen tulee varmasti olemaan hankalaa.
Jos nyt kuitenkin eka yrittäisin selvitä siitä koeviikosta, jollaista mulla ei ole vuoteen ollut. Koeviikon jälkeen kaivataankin sitten lepoa ja jotain muuta ajateltavaa hetkeksi!


Oh, ja mun BB:n seuraaminen loppu kun Andy lähti vaikka kunnioitankin Andyn päätöstä. Sen sijaan paria nimeltämainitsematonta akkaa en siedä sitten yhtään.

4 kommenttia:

  1. ihana blogi sulla! ja aivan sairaan hieno banneri!! :)

    VastaaPoista
  2. vitsi oot kyl nätti ja tää sun blogis on kans aivan ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista