Sivut

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Chilling!

Koeviikolla on hyvä aika hoitaa asioita, joita ei muuten kerkeiäisi hoitaa. Itselläni näihin "kiireisiin" asioihin kuului tällä kertaa ripsihuolto, olihan ripsien laitosta kerennyt kulua jo 7 viikkoa joten huolto tuli todellakin tarpeeseen. Nyt on taas ihana olla kun on räpsyttimet kunnossa!



Koeviikon osalta kaikki alkaa olla paketissa, huomenna on vielä tiedossa äikän koe johon ei oikein valmistautua. Tai jos tiedät esseen yhden aiheen olevan ulkonäköpaineet ja kuulet kaverisi sekoittaneen sinne jo Axl Rosen niin voithan alkaa itse pohtia että mitäköhän sinne voisi omaksi esimerkikseen laittaa. Yleisesti ottaen kuitenkin kaikki koeviikkostressi on poissa ja on ihanan rento olo, koska ei tarvitse vielä myöskään stressata uuden jakson läksyistä tai mistään muustakaan. Voisi jopa sanoa että on melko rauhallinen olo!

Viikonloppu alkoi hyvissä merkeissä kaveriporukan, ruuan ja Great Gatsbyn merkeissä. Lauantain ja sunnuntain löhöilin vain ja siivosin jopa huoneeni (hyvä minä!). Meinasin myös lähteä lenkille, mutta sängyn pehmeys ja rentoilu voittivat. Päätin kuitenkin tsempata taas lenkkeilyn ja saleilun kanssa, nyt kun antibioottikuurikin viimein loppui. Toisin sanoen, arki alkaa taas uuden jakson merkeissä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti