Sivut

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

What is this?!

Nyt on syyskuu, taivaalta tulee jotakin valkosta johon en halua ottaa kantaa. Oikeasti, lunta? Syyskuussa? Tää sää mut kaipaamaan Texasiin ihan tosissaan.

Koeviikkokin on nyt startattu englannilla ja biologialla ja eihän ne nyt niin pahoja olleetkaan. Filosofian esseekin valmistui ajallaan ja oli juuri sen neljä sivua. Bilsan ylimääräinen tutkielmakin on palautettu. Jäljellä on enää ruotsin kuuntelukoe, suullinen koe, kirjallinen osuus sekä äikän (tekstitaidon)koe. Vaikka kokeet eivät ole olleet kovin vaikeita, on tähänkin koeviikkoon ja tähän päivään varsinkin mahtunut paniikin hetkiä. On hyvä tajuta koetta edeltävänä iltana, ettei muista koealueesta mitään. Ilta ja koeaamu menevät sitten paniikkikertauksella, josta onneksi jäi jotain päähän koska konseptiin tuli kohtuullisesti tekstiä.

Koulukuvatkin erehty tulemaan ja sai taas hävetä itteensä ihan riittävästi. Onko se jonkin sortin thing että kaikissa vähänkin virallisessa kuvissa näyttää aina hirveälle raadon ja variksenpelättimen risteytykselle? Ilmeisesti on, tai sitten mun naamalta on vaan yksinkertaisesti liikaa pyydetty olla näyttämättä kummallekaan edellä mainituista kun pitäisi saada aikaan jotain järkevää. Opinpa ainakin pitämään suuni kiinni hymyillessä, mutta naaman venymistä neliömetrin joka suuntaan en silti voi estää.

Kävin kans heppailee ja maistelee maneesin pohjaa tiistain kunniaks. Huomenna taas on tiedossa ripsihuolto, koska eikös koeviikot oo hemmottelua varten? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti