Sivut

torstai 5. syyskuuta 2013

Vuoden takaisia

Siitä on tasan vuosi kun puhelimeni soi ja sain kuulla isäntäperheestäni ensimmäisen kerran. Alkuun kaikki oli hiukan sekavaa ja muistan olleeni todella hämilläni. Olin yhtäaikaa iloinen ja surullinen, samalla asiat myös realisoituvat paljon. Tajusin että en nää ketään kavereistani vuoteen, taisin itkeä tätä pariin otteeseen. Muistan viettäneeni unettomia öitä ja keskustelleeni pitkälle yöhön asiasta kaverini kanssa (sori Katriina, I know et sun ois pitäny ehkä nukkuakki...).

En yleisesti ottaen ole puhunut ihan hirvittävän paljon vaihdostani koulussa. Tällä viikolla mietin kuitenkin että aika on todellakin mennyt nopeasti. Ei pelkästään vaihtovuoteni, vain myös ensimmäinen koulussa viettämäni jakso, koeviikkoon ei enää todellakaan ole paljoa aikaa. Välillä tuntuu, etten olisi ollut poissa ollenkaan. Jos minulla ei olisi todisteita Texasissa vietetystä ajastani, ajattelisin sen varmaan olleen vain outoa unta.

Jälkeenpäin mietettynä olen itse muuttunut melko paljon, niin kliseiseltä kun se kuulostaakin. Muutosta on tapahtunut niin henkisesti kuin fyysisestikkin. Monet asiat ovat myös vuoden aikana muuttuneet ja alan pikkuhiljaa tottua niihin. Jotkut asiat ja kaverisuhteet muuttuivat lopullisesti, jotkut on selvitetty ja samalla korjattu. En odottanut palaavani täysin samanlaiseen elämään kuin se oli lähtiessäni, mutta jonkinlaisessa shokkioutoudessa rullailtiin melko pitkään, vasta koulusta tullut rutiini normalisoi suurimman osan asioista. Ehkä tämä vielä tästä kohti koeviikkoa mennään ;)Ainiin, tein pikku hienosäätöä kuvien kokoon. Tarkoituksena olisi tästä lähtien pitää kuvat hieman isompana. Todennäköisesti ulkoasuunkin on tulossa taas pientä ediointia, postaustahti alkaa taas vakiintua ja jonkinmoista erikoispostaustakin on luvassa. Jos rakkailla lukijoilla on jotain ehdotuksia postauksien sisällöstä niin niitä saa heitellä. Kysymyspostaus? Video? Jotain muuta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti