Sivut

maanantai 9. syyskuuta 2013

What do I want?

1. BikBok 2. Canon 3. Stadium

1. Boyfriend-farkut! Olen näistä haaveillut jo aiemminkin, mutta himo on palannut. Näyttävät rennoilta ja helposti yhdisteltävissä olevalta vaatekappaleelta, eli juuri sellaiselta jota minä kaipaan vaatekaappiini. Varsinkin tuollainen rentolöysä-meininki olisi ihan toivottavaa, varsinkin koulussa.

2. Kamera. Nykyinen kamerani on kaikin puolin ihana ja mussukka ja rakas, mutta ajoittain jään kaipaamaan jotain enemmän. Varsinkin nyhrätessä ja wnb-taiteellista leikkiessä käsitarkennus (joka olisi putkessa!) olisi aivan ihana! Myös liikkuvia kohteita kuvatessa ns. perinteinen järkkärizoomi olisi helpompi ja vaivattomampi.
Kuvaassa esiintyvä Canon EOS 60D olisi aivan iiiiiihana, mutta rahat ei riitä joten taidan toistaiseksi vielä kuvailla rakkaalla powershotillani.

3. Collarit. Meenasin ensin kirjoittaa siistit collarit, mutta ehkä siisti ja collari ei kuitenkaan mene samaan sarjaan. Joka tapauksessa, tuollaiset Stadiumin Race Marinen collarit olisi aika jees! Sopivan chillit, mutta paremman näköiset kuin nykyiset collarini. Rakastuin noiden tummansinisten lisäksi viininpunaiseen ja hintakin olisi mun kukkarolle sopiva. Tosin mun tuurill joko a) niissä ei ole kokoja tai b) ne eivät vain yksinkertaisesti sovi minulle. veikkaan syvästi jälkimmäistä1. The Great Gatsby -leffan. Yes, yes, yes ja vielä kerran yes! Olisin tilannut tämän jo ulkomailta silloin kun se julkaistiin Jenkeissä, mutta päädyin kärsimään ja odottamaan että se ilmestyisi Suomeen. Oh Gatsby! ♥

2. Ulkomaille. En ymmärrä mistä ykskaks voi iskeä näin hirveä matkakuume! Katselin jo sopivia matkoja, joille voisi lähteä ennen joulua. Lontoo kiinnostaisi, samoin Praha ja Budapest. Matkalle haluan nimenomaan ennen joulua, josta tulikin mieleeni että mulla on joulukuume. Odotan jo innolla joululomaa, lunta, suklaata ja lomaa. Jouluna on aina hyvä fiilis ja lomalla on kerrankin aikaa tehdä asioita joita haluaa.

3. Suklaata. Paheeni! Kuuluu osastolle 7 deadly sins! Minulla ei pitkään aikaan ole ollut hirveätä herkkuhimoa, mutta härreguud ei Fazerin siniselle voi sanoa ei! Mikään muu suklaa ei yksinkertaisesti maistu niin hyvälle. Jenkkisiskoni sanoi, että Fazer on hyvää koska se on hengittänyt Suomalaista ilmaa :D Totta tai ei, mutta paras suklaa ikinä!

2 kommenttia:

  1. Toi 60D on ihan huippu, voin suositella lämpimästi :3 Itelle tulossa joko 70D tai 6D kun rahaa saa tarpeeksi kasaan ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ois kieltämättä ihan tosi unelma! Todennäkösempää kuitenkin on että perin joskus tulevaisuudessa siskoni 500D:n ja hän saa paremman kameran. Tosin mulle se 500D ois ihan riittävän hyvä, kunhan vaan säästäsin vielä ja ostasin siihen paremman objektiivin :D

      Poista